SWIMM ZOMER
MAGAZINE

Ontdek de perfecte zomerervaring met het gratis Swimm Zomermagazine! Leer alles over Intelligent Pools, gezondheidsvoordelen en duurzaamheid, en laat je inspireren door prachtige foto's en recensies van andere eigenaren. Download nu en beleef de zomer in je eigen tuin!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Swimm
Leestijd:
4
Minuten

Swimm wordt hoofdsponsor van IRONMAN

2021 werdt Swimm hoofdsponsor van IRONMAN (tot medio 2022).
Geschreven door
Mark Smits
Gepubliceerd op
February 5, 2024

Swimm werd in 2021 trotse Swim Partner van de IRONMAN-evenementen in Nederland.

Met dit unieke en compacte zwembad krijgen triatleten de kans hun trainingen voor bijvoorbeeld de IRONMAN 70.3’s in Nederland optimaal voor te bereiden. Check de video hier beneden:

Waarde creëren voor de triatlon community

De samenwerking met IRONMAN biedt een unieke mogelijkheid om in contact te komen met sportieve en gezonde mensen. Laat dat nu net onze doelgroep zijn!

Een open dialoog met triatleten is voor Swimm cruciaal om aan te sluiten op hun specifieke trainingswensen. Swimm wil de komende jaren zijn naamsbekendheid binnen de triatlon community vergroten.

Met een Intelligent Pool krijgen triatleten de kans om op een tijdefficiënte manier, kwalitatief hoogstaande trainingen af te werken. Dit zwembad met tegenstroom heeft een vaste afmeting en past in bijna iedere tuin. Het kleine zwembad kan, dankzij het compacte formaat, jaarrond gebruikt worden. Dus ook in de winter kun je door blijven trainen.

Hét bad voor triatleten

“We krijgen vaak te horen dat triatleten het zwemonderdeel moeilijk geïntegreerd krijgen in hun trainingsschema’s. Enerzijds door het drukke werkschema en anderzijds door het feit dat veel triatleten een gezin hebben. Swimm is daarom een ideale oplossing voor onze atleten.” aldus Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland.

Triatleten en deelnemers van IRONMAN nemen hun sport erg serieus en streven altijd naar verbetering van hun prestaties. Door de koppeling tussen speciale trainingsprogramma’s en de tegenstroom in de baden van Swimm , kunnen triatleten zich optimaal voorbereiden en hun prestaties verbeteren.

Triatleten kunnen de tegenstroom in het compacte bad aanpassen qua duur, interval en kracht van de tegenstroom. Via een internetkoppeling kan het trainingsprogramma op elk gewenst moment aangepast worden en kunnen vorderingen vastgelegd en bijgehouden worden.

Dé Tegenstroom Zwembaden

De Swimm Intelligent Pool is een compact, energiezuinig en onderhoudsarm thuiszwembad voorzien van geavanceerde watercirculatie en slimme software, waarmee u het hele jaar door in luxe kunt werken aan uw gezondheid.

Lees Ook

Interviews, tips en artikelen
Gezondheid
Leestijd:
5
Min.

Zwemmen en Ontspanning: De Helende Kracht van het Water

Zwemmen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het heeft ook een bijzonder ontspannend effect op ons lichaam en geest. Het ritmische bewegen door het water, het gevoel van gewichtloosheid en de connectie met het element water hebben een helende werking die ons in een fijne flow brengt. In deze blog zullen we dieper ingaan op de redenen waarom zwemmen zo ontspannend is en wat het precies doet met ons lichaam, hart en hersenen. Daarnaast zullen we ook de connectie tussen ons lichaam en water verkennen en het helende effect van het ritme van de zwemslag bespreken.
Lees de blog
Gezondheid & Fitness
Leestijd:
5
Min.

Koud water zwemmen: voordelen, risico’s + tips

Wat doet koud water zwemmen op korte en lange termijn met het lichaam? Welke risico's zijn er en hoe kan je deze minimaliseren? 
Lees de blog
Techniek
Leestijd:
7
Min.

Swimm Intelligent Pool vs. Turbine tegenstroom: Wat is het verschil?

Bij het kiezen van een zwembad met tegenstroom systeem zijn er verschillende opties beschikbaar. Twee veelvoorkomende systemen zijn de Swimm Intelligent Pool en een turbine aangedreven systeem. Hoewel beide systemen bedoeld zijn om een stroming te creëren waarin je kunt zwemmen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. In dit blog zullen we het verschil tussen een Swimm Intelligent Pool en een turbine bespreken en de voordelen van elk systeem belichten.
Lees de blog