Zwemster afvallen in zwemmachine

Afvallen

Afvallen door zwemmen

Gewichtstoename is een groot probleem voor mensen. Doordat het voedsel wat wordt aangeboden steeds meer verkeerde vetten, koolhydraten en suikers bevat, worden mensen gemakkelijk steeds zwaarder. Het vergt al veel discipline om een goede gezonde maaltijd te bereiden, want wanneer je de voor de hand liggende ingrediënten koopt, is het al snel geen gezonde maaltijd meer. En het wordt alleen maar erger in de gehaaste en gestreste maatschappij van tegenwoordig. Afvallen door te zwemmen is voor veel mensen een oplossing.

 

Meer informatie over de Swimm?

Wilt u ook zo’n zwemmachine om te werken aan een gezonder leven?
Laat uw gegevens achter en wij sturen u informatie toe!

Download hier uw informatiepakket

afvallen door zwemmen

Gewichtstoename is een groot probleem voor mensen. Doordat het voedsel wat wordt aangeboden steeds meer verkeerde vetten, koolhydraten en suikers bevat, worden mensen gemakkelijk steeds zwaarder. Het vergt al veel discipline om een goede gezonde maaltijd te bereiden want wanneer je de voor de hand liggende ingrediënten koopt, is het al snel geen gezonde maaltijd meer. En het wordt alleen maar erger in de gehaaste en gestreste maatschappij van tegenwoordig. Afvallen is daarom belangrijk geworden in de maatschappij. En wanneer er veel overgewicht is, is dat erg moeilijk voor de persoon in kwestie. Het extra gewicht zorgt voor een enorme aanslag op spieren en gewrichten waardoor bewegen bijna niet meer te doen is, of in ieder geval niet leuk is. . In water trainen is daarvoor een oplossing. De kans op blessures wordt dan minimaal. Zwemmen is de oplossing om met een minimale inspanning het lichaam de beweging te geven die het nodig heeft voor afvallen.

warm water is ontspannend.

Het water voelt, wanneer het op temperatuur is, aangenaam voor een sporter. Het is belangrijk om jezelf lekker te voelen wanneer je  ‘moet‘ gaan sporten. Bij hardlopen of sporten in de sportschool kijken er vaak veel mensen met je mee waardoor het niet comfortabel aanvoelt. In een klein zwembad kun je privé zwemmen waarbij het water een ontspannend effect heeft. Doordat het water een deel van het gewicht draagt voelt het veel aangenamer en kost het minder moeite om de eerste kilo’s te verbranden. Een ander voordeel is dat het er een kleine kans is op blessures doordat er in het water getraind wordt. Zwemmen is ontspannend en kan veel bijdragen in de beweging wanneer u wilt gaan afvallen.

Wilt u meer weten? vraag dan hier om informatie.

met de swimm afvallen

De Swimm is daarom een perfect toestel om in te trainen om op een comfortabele manier af te vallen. De brede en gladde stroom water die wordt geproduceerd is ideaal om oefeningen in te doen. De snelheid is regelbaar met een afstandsbediening en het is ook nog mogelijk om een programma aan te maken in een persoonlijk account. Hierdoor kunt u ieder dag dezelfde oefening doen of bijvoorbeeld iedere dag van de week een andere terugkerende oefening. Doordat de gegevens worden bewaard kunt u mooi in een grafiek terugzien of u progressie heeft gemaakt. Dit werkt absoluut stimulerend om oefeningen vol te houden. Als u wilt kunt u altijd een keer komen proef zwemmen in de showroom van Swimm. Onze medewerkers ontvangen u graag en leggen u met plezier de mogelijkheden van een Swimm uit.

 

 

“AFVALLEN IN WATER VOELT FIJNER OMDAT HET LICHAAM VOOR 40% GEDRAGEN WORDEN EN OMDAT SPIEREN IN IEDERE POSITIE ACTIEF ZIJN”

 

luxe tuin met prachtig poolhouse

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Maak een afspraak