Afvallen

Afvallen

Gewichtstoename is een groot probleem voor mensen. Doordat het voedsel wat word aangeboden steeds meer verkeerde vetten, koolhydraten en suikers bevat, worden mensen gemakkelijk steeds zwaarder. Het vergt al veel discipline om een goede gezonde maaltijd te bereiden want wanneer je de voor de hand liggende ingrediënten koopt, is het al snel geen gezonde maaltijd meer. En het word alleen maar erger en de gehaaste en gestreste maatschappij

 

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

afvallen in water

Gewichtstoename is een groot probleem voor mensen. Doordat het voedsel wat word aangeboden steeds meer verkeerde vetten, koolhydraten en suikers bevat, worden mensen gemakkelijk steeds zwaarder. Het vergt al veel discipline om een goede gezonde maaltijd te bereiden want wanneer je de voor de hand liggende ingrediënten koopt, is het al snel geen gezonde maaltijd meer. En het word alleen maar erger en de gehaaste en gestreste maatschappij. Afvallen is daarom belangrijk geworden in de maatschappij. En wanneer er veel overgewicht is, is dat erg moeilijk voor de persoon in kwestie. Het extra gewicht zorgt voor een enorme aanslag op spieren en gewrichten waardoor bewegen bijna niet meer te doen is of in ieder geval niet leuk is. . In water trainen is daarvoor een oplossing. De kans op blessures word dan minimaal.

warm water is ontspannend?

Het water voelt, wanneer het op temperatuur is, aangenaam voor een sporter. Het is belangrijk om jezelf lekker te voelen wanneer je  ‘moet ‘gaan sporten. Bij hardlopen of sporten in de sportschool kijken er vaak veel mensen met je mee waardoor het niet comfortabel aanvoelt. In een klein zwembad kun je privé je oefeningen doen waarbij  het water een ontspannend effect heeft. Doordat het water een deel van het gewicht draagt voelt het veel aangenamer en kost het minder moeite om de eerste kilo’s te verbranden. Een ander voordeel is dat het er een kleine kans is op blessures doordat er in het water getraind word.

wilt u meer weten? vraag dan hier om informatie.

met de swimm afvallen

De Swimm is daarom een perfect toestel om in te trainen om op een comfortabele manier af te vallen. De brede en gladde stroom water die word geproduceerd is ideaal om oefeningen in te doen. De Schelheid is regelbaar met een afstandsbediening en het is ook nog mogelijk om een programma aan te maken in een persoonlijk account. Hierdoor kunt u ieder dag dezelfde oefening doen of bijvoorbeeld iedere dag van de week een andere terugkerende oefening. Doordat de gegevens worden bewaart kunt u mooi in een grafiek terugzien of u progressie heeft gemaakt. Dit werkt absoluut stimulerend om oefeningen vol te houden. Als u wilt kunt u altijd een keer komen proef zwemmen in de showroom van Swimm. Onze medewerkers ontvangen u graag en leggen u met plezier de mogelijkheden van een Swimm uit.

 

 

“AFVALLEN IN WATER VOELT FIJNER OMDAT HET LICHAAM VOOR 40% GEDRAGEN WORDEN EN OMDAT SPIEREN IN IEDERE POSITIE ACTIEF ZIJN”

 

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan