Algemene productinformatie

Welk type Swimm past bij mij?

Als u geïnteresseerd bent in de Swimm rijst vanzelf de vraag welk type het best bij u past. Swimm heeft 3 modellen gemaakt die afhankelijk van uw toepassing gebruikt kunnen worden.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Dankzij de grote interesse word er ook nog gewerkt aan een los model dat in een bestand zwembad geplaats kan worden. Er word verwacht dat die voorjaar 2018 in de verkoop gaat. Mocht u daar interesse in hebben dan kunt u uw naam doorgeven en dan zullen de medewerkers van Swimm u contacteren zodra deze Swimm in productie genomen word.

De Swimm word in 2 uitvoeringen gemaakt:

  • 8 pk voor de amateurs, ouderen, kinderen
  • 12 pk voor de geoefende sporter, professional

Swimm in een nieuw zwembad.

Als u van plan bent een nieuw zwembad te bouwen is de keuze het breedst. De Swimm kan in een wand worden ingebouwd of een trap. Verder heeft u keuze om de Swimm in een ‘groot zwembad’ te bouwen zoals bijvoorbeeld door Thermostar zwembaden worden gemaakt, of u kiest voor een klein zwembad, speciaal ontworpen om op een kleine ruimte toch lekker te kunnen sporten. Dit noemen we de Swimm totaal ‘intelligent pool.’

Swimm in een bestaand zwembad.

Als u al een zwembad heeft en u zou graag een Swimm willen dan kan dit door samen met de medewerkers van Swimm een maatoplossing te bedenken. De Swimm word dan in het zwembad geplaatst en word in de trap of achter een wand ingebouwd. Zoals reeds eerder is gezegd word er achter de schermen druk gewerkt aan een losse unit die direct in het water word geplaatst.
De maat oplossingen zijn veruit de mooiste oplossingen omdat de kast van Swimm dan volledig word ingebouwd.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan