Bedrijven

bedrijven

Steeds meer bedrijven zien het voordeel van een sportlocatie binnen het bedrijf. Doordat het stress level over het algemeen steeds hoger komt te liggen, is het belangrijk dat er voor ontspanning gezorgd kan worden op de werkvloer. Met een work out van een kwartier voelt iedere werknemer zich weer als herboren en kan die zich weer voor 100 % inzetten. SWIMM is het kleine zwembad dat op een kleine oppervlakte maximaal rendement levert

 

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

zwemmen op het bedrijf

Het is een trend aan het worden dat grote bedrijven investeren in de gezondheid van hun personeel. Het is ook niet voor niets natuurlijk want er is uit vele onderzoeken al gebleken dat personeel vaak fitter blijft wanneer er aan een bepaalde vorm sport word gedaan. Voor veel mensen ontbreekt daar de tijd voor omdat het leven te druk en stressvol is. hierdoor word het ziekteverzuim steeds hoger. Met een zwembad van swimm op het bedrijf kan iedereen een ‘sportkwartiertje’ inplannen. Mensen voelen zich merkbaar fitter na een kwartiertje lekker zwemmen.

waarom werkt zwemmen zo goed?

Sporten in het algemeen is al gezond. Tijdens sporten worden stoffen in het lichaam aangemaakt waardoor we ons fitter gaan voelen. Het mooie van zwemmen is dat er ook nog iets anders bij vrij komt. Uit onderzoek is gebleken dat het ook nog een ontspannende uitwerking heeft op lichaam en vooral de geest. Hierdoor zijn mensen niet allen fysiek sterker, maar wat voor een bedrijf nog veel belangrijker is; ook mentaal. Na een kwartiertje zwemmen kan iemand er weer uren tegen aan zonder dat er een dip plaatsvind. Het geeft een grote boost aan de prestaties. Met name hierdoor is het zo interessant voor bedrijven om een zwembad aan te bieden als sportlocatie binnen het bedrijf.

wilt u meer weten? vraag dan hier om informatie.

een zwembad leasen

Voor veel bedrijven is het makkelijk om in een business case een vaste kostenpost op te nemen voor een sportlocatie in het bedrijf. Daarom is het mogelijk om een zwembad te leasen voor een periode van 3 of 5 jaar. Na deze periode kan het zwembad worden overgenomen voor een restbedrag of kan het contract worden opgezegd waarna het zwembad retour word genomen. Wanneer een zwembad word geleaset worden de vaste onderhoud controles ook mee uitgevoerd door swimm waardoor u als bedrijf zo veel als mogelijk word ontzorgd.

De medewerkers van swimm komen graag een keer bij u op het bedrijf om mee te kijken naar de mogelijkheden om een swimm te integreren bij u op de zaak.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan