Performance

Betere conditie

Betere conditie

Wanneer we druk zijn met het leven word vaak vergeten hoe belangrijk het is om te bewegen en je conditie op peil te houden. Bij veel mensen staat dit op de tweede plaats en soms is er zelfs geen beweging waardoor de conditie helemaal achteruit gaat. Zwemmen bied absoluut een uitkomst. Na een lange dag kantoorwerk of een andere drukke baan is het vaak moeilijk om dan in de avond nog naar een sportschool of zwembad te gaan. Swimm bied een oplossing door een klein zwembad aan te bieden wat in praktisch elke kamer / tuin past.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw vereniging? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

zwemmen voor een betere conditie

Wanneer je een betere conditie krijgt merk je dat ook dat je jezelf veel fitter gaat voelen. Zwemmen is een perfecte sport om lekker te bewegen. Dat kan op ieder niveau, van amateurzwemmer die lekker wat baantje wil zwemmen tot de triatleet die traint voor de lange afstanden.  Een Swimm maakt het mogelijk om in een gladde stroom water oefeningen te doen waardoor u een betere conditie krijgt. Dankzij de trainingsprogramma’s die u zelf kun maken kunt u nog intensiever aan de conditie werken. Een betere conditie word na een paar maanden al snel merkbaar omdat je dan de trainingsprogramma’s al moet gaan verhogen om zo lekker te blijven trainen.

SWIMM, een perfect zwemtoestel

Met een Swimm zwemtoestel is het mogelijk om in ieder zwembad een perfecte zwemtraining op te zetten voor ieder niveau. Een Swimm word ingebouwd in een nieuw zwembad, dat kan groot of klein zijn, afhankelijk van de wensen van de klant. Door de gladde en brede stroom water de word geproduceerd voelt het alsof je zwemt in open water. Er zijn geen luchtbellen aanwezig die hinderlijk zijn bij het zwemmen. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau heerlijk ontspannend een zwemtraining uitvoeren. Ook voor de topsport is er een Swimm die de zwemmers kan uitdagen, zodat iedereen lekker kan zwemmen.

 

 

MET EEN SWIMM ZWEMMACHINE KUN JE OP EEN ONTSPANNEN MANIER PERFECT WERKEN AAN EEN BETERE CONDITIE”

 

 

 

vlinderslag zwemmer in groot zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan