Big health

Big health

Een therapie zwembad van Swimm is speciaal voor de zorg sector ontwikkeld. Het zwembad is op een aantal punten uniek in de zorg waardoor het veel mogelijkheden biedt.

– Het zwembad is compact. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kost het relatief weinig in aanleg tegenover de kosten van een “groot openbaar zwembad”.
-De energiekosten van het zwembad zijn extreem laag in verhouding tot een groot zwembad. Dit komt omdat het zwembad klein en goed geïsoleerd is.
-Er is een regelbare stroming over de gehele breedte van het zwembad. Hierdoor kan er met meerdere mensen in een zwembad een oefening gedaan worden.
-Het zwembad kan (special) maatwerk worden gemaakt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

 

Big Health

De Big Health is het grote broertje van de Health. Wanneer groepen groter worden kan dit zwembad worden toegepast. Het is in alle opzichten gelijk aan de Health, echter groter uitgevoerd.

Dit zwembad is uitgerust met een 12 Pk motor en 2 schroeven in het water. Ook hier is het water traploos regelbaar en te programmeren met de Swimm training software. Zo kan er op eenvoudige wijze wekelijks dezelfde oefening worden gedaan. In het logboek zijn de oefeningen later weer terug te vinden.

De kenmerkende stroming gaat ook weer over de breedte van het zwembad. U kunt hier klikken voor de specificaties van dit model.

[/col]

5 – 7 personen

In een Big Health kan met meer mensen tegelijk een oefening worden gedaan. Denk hierbij aan ongeveer 5-7 mensen tegelijk.

Verder is het ook mogelijk dit zwembad als special op te vragen. Hierbij word het zwembad dan met maatwerk voor u uitgerekend. Diverse mogelijkheden zijn beschikbaar.

 

Mooie zachte stroming

Doordat het water zacht stroomt kunnen er tal van bewegingsoefeningen worden gedaan. Van intensief aqua fitness tot ontspannen drijven in het water, alles is mogelijk. Op deze manier kan iedere groep die beweging nodig heeft, deze op maat krijgen in de Health zwembaden serie. De Big Health past in allerlei soorten zorginstellingen. Denk hierbij aan ouderen, dementerende mensen, (geestelijk) gehandicapten, revalidatie en ga zo maar door.

Kom eens langs en laat u inspireren door dit vernieuwende zwembad!

 

technische specificaties:

big health

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan