gladde stroming om in te zwemmen

Classic

Classic

Om in alle verschillende zwembehoeftes te kunnen voorzien, zijn drie verschillende modellen ontwikkeld. Zo is er voor iedere sporter een zwembad dat op eigen niveau uitdaging genoeg kan bieden. Lees hieronder of de Classic bij jou past!

Weten wat een Swimm Classic kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?

Download hier uw informatiepakket

Past de classic bij jou?

De Swimm Classic is het instapmodel van de Intelligent pool reeks. Dit model is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Het perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Dit model heeft een topsnelheid van 1 minuut 50 seconde per 100 meter. Dit is voor de gemiddelde zwemmer al een hele mooie tijd. De stroming kan natuurlijk ook een stuk zachter gezet worden, wat voornamelijk fijn is voor mensen die om therapeutische redenen zwemmen.

 

Het systeem kan met een laag toerental veel water verplaatsen. Hierdoor is het mogelijk om de zwemstroom glad en stabiel te houden, zonder dat deze veel lawaai maakt!

Herkent u zich niet in deze omschrijving? Neem dan vooral een kijkje bij de Swimm Professional en Olympic. Twijfelt u over welk model het best bij u past? Wij nodigen u graag uit in ons demo-bad om te testen wat de beste match is.

 

 

 

 

 

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan