CLASSIC

Voor een ontspannend en gezond leven.

Informatiepakket aanvragen

VOOR DE RECREATIEVE ZWEMMER

De SWIMM Classic is het eerste model van de Intelligent Pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien.

Bij de Classic is de snelheid minder belangrijk. Het gaat vooral om de ontspanning en het gevoel dat bewegen in water jou geeft. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip.

Hét perfecte bad om te werken aan een gezondere en sportievere levensstijl.

1:50 min / 100 meter

50cm brede stroming

Propeller aangedreven

TOPSNELHEID EN BREDE STROMING

De Classic heeft een topsnelheid van 1:50 minuten per 100 meter. Dit is voor de gemiddelde zwemmer al een hele mooie tijd.

De stroming kan natuurlijk ook een stuk zachter gezet worden, wat voornamelijk fijn is voor mensen die om therapeutische redenen zwemmen.

Het uitstroomrooster is 50 centimeter breed, wat betekent dat ook de stroming 50cm breed is. Met deze brede stroming kan jij je volledig focussen op het zwemmen.

VOOR EEN BETERE KWALITEIT VAN LEVEN

Maak zwemmen een structureel onderdeel van je dag. Dit kan voordat je naar het werk gaat of nog even tussendoor in de avond.

De snelheid is minder belangrijk, het gaat vooral om de ontspanning en het gevoel dat bewegen in water jou geeft. Al snel zal je gaan merken dat het zwemmen het gewenste resultaat geeft.

Met een Classic is genieten van het leven nog nooit zo makkelijk geweest.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


DE EERSTE STAP NAAR EEN FITTER LEVEN


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen