Performance

Defensie

defensie en een zwembad

Onze militairen; allemaal sportieve jongens van defensie, die zich overal moeten aanpassen aan het landschap. Dat betekent dat deze mensen in een uitermate goede conditie moeten verkeren om zich makkelijk en snel voort te bewegen. De SWIMM is een perfect trainingstoestel om het hele lijf te trainen. Hierbij word er niet alleen gewerkt aan een sterk lijf, maar ook aan een goede conditie die nodig is om te trainen. Mensen worden dus aanmerkelijk fitter dan wanneer alleen een loopband of fietstrainer word gebruikt, doordat bij zwemmen alle spiergroepen worden gebruikt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine voor Defensie? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Swimm zwembad niet duur

Voor defensie is de SWIMM relatief een goedkoop trainingszwembad. Het is klein waardoor aanlegkosten en onderhoudskosten enorm meevallen. Zeker in verhouding tot een “groot zwembad”  vallen de kosten dan enorm mee. Er is zelfs een uitvoering te bedenken die portable is waardoor het zwembad op meerdere kazernes kan worden gebruikt. Wanneer er voor de 12 pk uitvoering word gekozen kan iedereen worden uitgedaagd om het maximale uit hem of haar te halen. Deze uitvoering geeft zo veel water dat de topsporters het zelfs ervaren als een ‘pittige training ‘waarbij het uiterste van hen word gevergd.


een fit lijf

Wanneer iemand een dag inactief werk heeft gedaan is het fijn, maar vooral ook heel rendabel om iemand een kwartiertje te laten zwemmen. Doordat het hele lijf weer fit word van het zwemmen, zullen de werkzaamheden in de uren daarna weer veel gemakkelijker gaan. Het zwembad geeft een boost aan de werkomgeving waardoor mensen scherper en alerter zullen zijn tijdens het werk.

SWIMM denkt graag mee over een oplossing die maatwerk past bij defensie.

Zwemmer

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan