Een zwembad leasen

een zwembad leasen

Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om een zwembad te leasen. Een Swimm die als opbouw word uitgevoerd kan als lease concept worden aangeboden, zo kan Swimm BV als de lease termijn weer is afgelopen, het zwembad weer terug halen of het word tegen een vooraf afgesproken slot tarief overgenomen door de gebruiker.

Zwembad lease voor bedrijven en instellingen is uitermate interessant en gemakkelijk!

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine leasen?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Zwembad leasen, doen!

Een zwembad aankopen kan een flinke investering zijn voor het bedrijf, daarom kan een zwembad leasen een fijne oplossing bieden om de kosten beter te verdelen. Een zwembad bied voor heel veel bedrijven een grootte toegevoegde waarde.  Wanneer het om een permanente opstelling gaat, waarbij het zwembad in de grond word gebouwd is dat een lange termijn investering voor een bedrijf. Het zwembad word dan op de balans gezet en geactiveerd voor afschrijving. Wanneer er voor gekozen word om de investering te spreiden kunt u een zwembad leasen bij SWIMM BV. De opbouw zwembaden worden aangeboden met een 3 jarig lease contract inclusief het onderhoud*

Lees meer over opbouw of inbouw.

totaalpakket

Leasen is een veelgebruikte financieringsvorm waarbij er ook vaak een totaalpakket kan worden afgenomen. Het gemak om alles kosten in 1 maandelijks tarief te brengen heeft vaak de voorkeur. Het is uiteraard ook mogelijk om enkel alleen het zwembad te financieren met een financial lease met of geen slot tarief. Wanneer er voor een bedrijf een operational lease word aangeboden is dat in de basis altijd gebaseerd op de onderstaande punten:

  • advies en planning
  • levering van een SWIMM (model nader te bepalen)
  • leveren indien nodig van de overige materialen (ontvochtiging, waterbehandeling )
  • jaarlijks onderhoud van de machine

Eventueel in overleg met de klant kan daar aan worden toegevoegd:

  • wekelijks onderhoud, waterkwaliteit nakijken en zwembad schoonmaken
  • waterkwaliteit laten toetsen door het labaratorium
  • Zorgen dat het zwembad voldoet aan de eisen van de WHVBZ*

Per aanvraag zal onze adviseur met u bepalen wat voor uw situatie het best bij u past. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een offerte voor u.

WHVBZ*    dagelijks onderhoud en wijzigingen aan de eisen van de WHVBZ zijn niet inbegrepen 

 

 

Een zwembad leasen – Sfeerbeeld

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan