Endless Pool

De Endless Pool van Swimm

Informatiepakket aanvragen

De Endless pool wordt aangedreven door een propeller

Een Endless pool zegt het zelf al, oneindig zwemmen in de stroming tot u er geen zin meer in heeft. Een Endless pool is perfect om uw conditie op peil te houden en aan in te trainen. Dankzij de gladde stroming zwemt de Endless pool beter dan welk ander systeem dat er bestaat. De propeller in een Endless pool produceert breed en glad water, andere systemen daarentegen werken anders en produceren turbulent water of veel luchtbellen in het water die hinderlijk zijn tijdens het zwemmen. Bij een Endless pool heeft u daar geen last van.

Bereik je doelen

Perfecte work-out

Conditie opbouwen

Een endless pool met software trainingsprogramma’s 

Lekker zwemmen is één, maar als u ook nog een training op maat kan maken in een Endless pool wordt het zwembad helemaal een fantastisch zwembad. Met de bijgeleverde software kan iedereen een eigen account aanmaken en eenvoudig zijn eigen trainingsprogramma’s instellen. Dankzij deze software wordt uw zwembad een moderne thuis-gym in het water! De stroming is volledig traploos regelbaar waardoor zowel de recreant als de professionele zwemmer een geweldige en ontspannende training kan hebben in het zwembad.

Met de Endless pool behaalt u uw doelen

Een Endless pool is een zwembad dat uitermate geschikt is om trainingsdoelen op te stellen. Of u nou iets zwaarder bent en graag wilt afvallen, lekker wil zwemmen voor uw algemene fitheid, een triatlon specialist bent of een wedstrijdzwemmer die graag op niveau wil blijven, in een Endless pool maakt u trainingsprogramma’s waardoor u iedere dag wordt uitgedaagd om verder te komen. Het zwembad staat bij u thuis, hoe makkelijk is het om dan 1x per dag te werken aan uw persoonlijke doelen; en dat in lekker warm water. Daar is een Endless pool voor!

IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


BEHAAL JE DOELEN MET DE SWIMM!


Informatiepakket aanvragen Kom proefzwemmen