zwemmachine vs zwemspa

Ervaar het zwemmen

proefzwemmen

In een SWIMM moet je proef zwemmen voordat je dit toestel koopt. ‘Dat is de beste methode om er achter te komen hoe fijn de Swimm zwemt, ‘ aldus Mark Smits, oprichter van SWIMM.

Volgens hem moet je ervaren hoe het is om te zwemmen. Het is makkelijk om veel te schijven en te zeggen over een product, maar uiteindelijk wordt de kwaliteit van de machine toch beoordeeld op het gebruiksgemak en het gevoel dat je krijgt bij een product.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

Proefzwemmen

Het is bij SWIMM mogelijk om te proefzwemmen in een SWIMM intelligent pool. Dit zwembad staat opgebouwd in ons kantoor in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en is ervoor om klanten te laten ervaren wat het is om in een SWIMM te zwemmen. Meestal wordt ook het advies gegeven om ergens anders een ander systeem uit te proberen. Dat is de beste methode om mensen te overtuigen van de gemakken van een SWIMM.

30 min. zwemmen

Kom eens uitproberen hoe het werkt. In 30 minuten heeft u een goed beeld van de zwemeigenschappen, en tevens heeft u een lekkere work out gedaan. Dat voelt fijn en verfrissend!  Een van de medewerkers van Swimm zal u begeleiden en kennis laten maken met de mogelijkheden van de Swimm. Zo komt het zwemmen aan bod maar word er ook uitgelegd hoe de trainingprogramma’s werken. Als u wilt kunt u uw eigen wetsuit meenemen om ook daarmee te voelen hoe de zwemeigenschappen zijn.

Cardio training

We merken dus dat doordat het lichaam over de gehele lengte weerstand krijgt van de diepe, brede waterstroom, het al snel merkbaar is aan de hartslag. Hierdoor is het niet alleen goed om te trainen voor een betere spieropbouw, maar ook zeker om je hartspier te trainen. Voor veel mensen is een training van 10 tot 15 minuten per dag al meer dan genoeg om de conditie enorm te verbeteren. Voor een echte triatlon atleet volstaat vaak 30 minuten trainen per dag om echt in topvorm te komen.

borstcrawl in een zwemmachine zwemmen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan