Ervaar het zwemmen

Ervaar het zwemmen

In een SWIMM moet je gezwommen hebben voordat je dit toestel koopt. ‘Dat is de beste methode om er achter te komen hoe fijn de Swimm zwemt, ‘ aldus Mark Smits, oprichter van SWIMM.

Volgens hem moet je ervaren hoe het is om te zwemmen. Het is makkelijk om veel te schijven en te zeggen over een product, maar uiteindelijk wordt de kwaliteit van de machine toch beoordeeld op het gebruiksgemak en het gevoel dat je krijgt bij een product.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

Proefzwemmen

Het is bij SWIMM mogelijk om te proefzwemmen in een SWIMM compleet. Dit zwembad staat opgebouwd in ons kantoor in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en is ervoor om klanten te laten ervaren wat het is om in een SWIMM te zwemmen. Meestal wordt ook het advies gegeven om ergens anders een ander systeem uit te proberen. Dat is de beste methode om mensen te overtuigen van de gemakken van een SWIMM.

10 sec. zwemmen

‘Wat ik nog weleens hoor van klanten is: dat mag wel harder, nog harder…’ Zegt Mark Smits. ‘Vaak zetten we de SWIMM in een middenstand van de snelheid. Afhankelijk van het verwachte niveau zwemmer uiteraard. Dit voelt dan de eerste 20 seconden best comfortabel aan waardoor mensen al snel denken dat het harder kan. Maar na ongeveer 30 seconden begint men vaak al te twijfelen. Wacht nog maar even hoor ik dan en na een minuut of 2 hangt de zwemmer uitgeput aan de rand. We hebben het al regelmatig zo mee gemaakt.’

Cardio effect

We merken dus dat doordat het lichaam over de gehele lengte weerstand krijgt van de diepe, brede waterstroom, het al snel merkbaar is aan de hartslag. Hierdoor is het niet alleen goed om te trainen voor een betere spieropbouw, maar ook zeker om je hartspier te trainen. Voor veel mensen is een training van 10 tot 15 minuten per dag al meer dan genoeg om de conditie enorm te verbeteren.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan