Swimm Experience Center

Ontdek de Magie van Zwemmen in een Intelligent Pool!

Zelf uitproberen?

In een Oogopslag

  • Investeer in je gezondheid
    Zwemmen met Swimm is een bewuste investering in je fysieke en mentale gezondheid, waardoor je de kans vergroot om gezond oud te worden.

  • Eenvoud & Gemak
    Swimm maakt het kopen van een zwembad gemakkelijk met ervaring, betrouwbaarheid en projectcoördinatie op maat, zodat je zorgeloos kunt genieten.

  • Het meest duurzame zwembad
    Swimm biedt duurzame zwembaden met compacte formaten, hoogwaardige materialen en energie-efficiëntie, waardoor bewuste keuzes worden gemaakt voor een duurzamere toekomst.

'Nu snap ik waarom mensen zo enthousiast zijn over het zwemmen in jullie bad!'

Dit is een veelgehoorde uitspraak van enthousiaste bezoekers die voor het eerst enkele minuten in de stroming van onze Intelligent Pool hebben gezwommen. Voor ons is het inmiddels een vertrouwde reactie, want telkens weer zijn onze gasten verrast door de unieke ervaring die ze bij ons opdoen.

Blijf gezond

Welkom bij ons Intelligent Pool Experience Center

waar we je met open armen verwelkomen en je graag laten kennismaken met de ongeëvenaarde sensatie van zwemmen in een Intelligent Pool. Hier bij ons heb je de unieke kans om zelf te ervaren wat het betekent om in ons innovatieve bad te zwemmen en de grenzeloze voordelen te ontdekken. Laat je verrassen door het ongeëvenaarde comfort, de soepele stroming en de technologische hoogstandjes die het zwemmen in onze baden zo uitzonderlijk maken. Dompel jezelf onder in een wereld van plezier en ontspanning, en laat je zorgen moeiteloos wegvloeien terwijl je geniet van de meest verkwikkende zwemervaring ooit. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat je met volle tevredenheid en enthousiasme de beslissing kunt nemen om de magie van een Intelligent Pool in jouw leven te verwelkomen.

Wij houden het simpel

We maken het je gemakkelijk.

Al onze Swimm Intelligent Pools worden met trots ontworpen en gemaakt in het pittoreske Boxtel, Noord-Brabant. In ons Experience Center, gelegen naast onze productiehal, kun je eenvoudig de drie modellen uit onze Advanced Series uitproberen. Onze showroom biedt tevens een overzicht van ons assortiment accessoires.

Het meest duurzame zwembad

De meest verantwoorde keuze

Tijdens je bezoek aan ons center bespreek je tevens alle details van je eigen poolproject met onze experts. We voorzien je van uitgebreid advies, zodat je met een brede glimlach op je gezicht weer naar huis gaat, klaar om van je droomzwembad werkelijkheid te maken. Wacht niet langer en neem de duik in de toekomst van zwemmen met onze Intelligent Pool!

Klaar voor de
volgende stap?

Investeer in een gezonde toekomst met een Intelligent Pool van Swimm. Het meest duurzame tegenstroom zwembad op de markt.