Fitnessclubs

fitnessclubs

In Nederland is fitness een sterk groeiende markt. Nederlanders zijn zichzelf er van bewust dat bewegen gezond is en dat we onszelf daardoor fitter gaan voelen. Er zijn in de fitness clubs in grote lijn 2 groepen mensen onder te verdelen. De sterke mannen die voor spiermassa komen en de mensen die gaan voor een fitter lijf en een betere conditie. En voor die laatste groep komt er nu een trainings toestel bij; de swimm!

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine bij u in de sportschool? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

een zwembad op de fitnessclub

Een zwembad op de fitnessclub is nog niet vanzelfsprekend. Vaak is een groot zwembad te duur voor een sportschool waardoor veel mensen niet in de gelegenheid zijn om lekker te zwemmen. Met de komst van de swimm kan er nu in iedere sportschool een zwembad geplaatst worden. het zwembad is niet groot en kan dus vaak in een hoek van het gebouw of in een aparte kamer worden geplaatst. Het zwembad kan geleaset worden waardoor kosten worden verdeeld en waardoor de sportschool eigenaar een degelijk business case kan opzetten. vraag naar de mogelijkheden bij een van de medewerkers van swimm.

zwemmen met de Zwemcomputer

Om dit mogelijk te maken is er een systeem ontwikkeld waar iedere zwemmer een eigen profiel aanmaakt. Zo kan er met deze eigen account inlgelogd worden op iedere SWIMM die u tegenkomt. Dus als er een SWIMM op een sportschool staat kan er daar daar eigen niveau een programma gedraait worden. Het mooie van deze account is dat het ook precies bijhoud wat er al volbracht is. Iedere zwemtraining wordt opgeslagen en in diverse verschillende grafieken kan er terug bekeken worden wat er is  gepresteerd. Naarmate er meer gebruikers zijn kan er ook kennis uitgewisseld worden met mede sporters, die ook lid zijn van SWIMM. In de toekomst is het zelfs mogelijk om een wedstrijdje te zwemmen tegen iemand aan de andere kant van de wereld. SWIMM is druk bezig dit te ontwikkelen.

De voordelen van zwemmen:

  • een beter hart
  • verbetering van de longen
  • meer energie
  • minder stress
  • minder spanning in je lichaam
  • meer ontwikkelde spieren
  • meer evenwicht in je lichaam
  • meer soepelheid
  • meer kracht in je hele lichaam
  • verbeterde bloedsomloop

Zwemmen om fit te blijven!

Wat zou het heerlijk zijn om iedere dag even lekker een kwartiertje te zwemmen. Dit is voldoende om het lichaam soepel te houden waardoor u zich fit blijft voelen. Met een SWIMM totaal is dat heel goed mogelijk. Het zwembad wordt bij u in huis of in de tuin opgebouwd waarna u iedere ochtend of lekker in de middag uw zwemoefeningen kunt doen.

Onze zwemcomputer kijkt met u mee. Dat is toch een beetje de stok achter de deur. U kunt ook in de zwemcomputer zien of het goed gaat met de conditie.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan