HET VERHAAL VAN

AMY DE LANGEN

Informatiepakket aanvragen

Dichterbij mijn coach  

Topsport is altijd beter willen worden. Amy traint gemiddeld 24 uur per week en is hard op weg om de top van Nederland te bereiken met het zwemmen. De Swimm Intelligent pool kan haar daar perfect mee helpen. ‘’Ik denk dat de Swimm mij kan helpen bij het verbeteren van mijn techniek’’ zegt Amy.

Bovendien kan Amy’s coach veel dichter bij haar staan terwijl ze aan het trainen is, door het compacte formaat van de Swimm. ’’Ik denk dat bij de Swimm de communicatie veel beter verloopt omdat je dichter bij elkaar bent’’. De coach van Amy kan nu ook gewoon op 1 plek blijven staan en sneller communiceren.  

Focus op techniek

‘’Met Swimm kan ik op een rustige manier mijn techniek verbeteren’’ vertelt Amy. Normaal gesproken ga je vooruit, maar nu blijf je gewoon op 1 plek liggen, waardoor ik goed kan nadenken over hoe ik het beter kan doen.’’

Voor Amy is de Swimm een serieus trainingsmiddel voor het bereiken van haar doelen. ‘’Het voelt wel echt alsof ik een training heb gehad. Niet dat ik maar gewoon even heb gezwommen.’’ 

Eigen tempo’s 

Met de Swimm kan je je eigen programma’s instellen, zodat je op het tempo kan zwemmen dat bij jou past of waarop jij jezelf wil uitdagen. Je kan ‘m harder of zachter zetten op basis van je eigen niveau.

“Op deze manier kan ik ook echt mijn trainingen uitvoeren’’ zegt Amy. ‘’Ik kan de Swimm waar ik wil harder of zachter zetten, ik kan meer op mijn techniek letten of juist wat minder of wat harder zwemmen.’’