HET VERHAAL VAN

BARRY UIT DE MEERN

Informatiepakket aanvragen

Een jongensdroom die uitkomt 

Het was Barry’s grote wens om een zwembad of een vorm van water in zijn tuin te krijgen. Daarbij dacht hij, net zoals velen met hem, niet meteen aan een zwembad. Barry woont namelijk in de binnenstad van de Meern, waar de tuinen over het algemeen relatief klein zijn. Onmogelijk om daar een zwembad in te bouwen, toch?

Toen Barry erachter kwam dat zijn droom wél gerealiseerd kon worden, dankzij de compacte afmetingen van de Swimm, was hij direct enthousiast. Nu geniet Barry bijna dagelijks van zijn jongensdroom.
Barry spreekt erg enthousiast over de kwaliteit van de stroming. ‘’Het is een hele mooie evenwichtige stroming waardoor je echt het gevoel hebt alsof je zwemt in een oneindig zwembad, dus het is perfect”. 

Zwemplezier, het hele jaar door

Barry is een echte waterrat, maar ook zijn familie geniet van bewegen in de Swimm. Zo spelen zijn kinderen in het water met een balletje, ze zijn druk bezig met de stroming of er komen vriendjes langs om met z’n alle een frisse duik te nemen.

De zomers worden in Nederland een stukje warmer. Daardoor merk je dat je behoefte krijgt aan afkoeling, aldus Barry. ’’Hoe lekker is het als je dat in je eigen tuin kan doen en als je dat dan ook nog kan combineren met de sportieve mogelijkheden die de Swimm bied. Dan is het plaatje voor mij wel heel snel rond.’’

Ook in de winter traint Barry door. Doordat je de Swimm 365 dagen per jaar kan gebruiken is het voor Barry mogelijk om zijn conditie op peil te houden en om zijn spieren en rug te blijven trainen. Ideaal! 

Een illuster rijtje zwemmers 

Barry lacht als hij verteld dat er regelmatig collega’s filmpjes laten zien van Maarten van der Weijden en Ranomi Kromowidjojo in de Swimm. “Ze vragen me dan of dat mijn zwembad is”. “Dan voelt het toch wel lekker om te kunnen zeggen dat ik die ook in mijn achtertuin heb liggen. Dat is een leuk rijtje op tussen te staan!”.

Natuurlijk heb ik ook wel rare gezichten gekregen toen ik mensen vertelde dat ik een zwembad van 4 bij 2 ging laten bouwen. Dat is natuurlijk niet de perse waar mensen aan denken bij de aanschaf van een zwembad. Maar als ze langskomen zijn ze steevast allemaal onder de indruk van er allemaal mogelijk is in een Swimm!