HET VERHAAL VAN

Bert van Doorn

Informatiepakket aanvragen

Ik kan mijn eigen ding doen

Bert zwemt al z’n 15 tot 18 jaar. Voorheen altijd in een 50-meter bad. Nu ze in Vierhouten wonen is de reistijd naar een openbaar zwembad flink gestegen. Daarom zijn ze bij Swimm uitgekomen.

Het grootste voordeel vindt Bert, dat wanneer je bedenkt dat je wil gaan zwemmen, dat je dan binnen 5 minuten in het water ligt. Ook heb je geen mensen om je heen, dus je kunt gewoon je eigen ding doen. En dat bevalt hem goed!

Het hele jaar door zwemmen

Bert is zeker van plan om het hele jaar door te zwemmen. Daarom hebben ze ook geïnvesteerd in goede verwarming van het zwembad. Om zo min mogelijk energie te verliezen, heeft hij naast een lamellendek in een spa-cover cover geïnvesteerd.
Hierdoor kan hij alle 4 de seizoenen lekker zwemmen in zijn Intelligent Pool.

 

 

Ik vind ‘m hier wel echt passen, in Vierhouten

Ja ik vind ‘m hier wel echt passen, in Vierhouten, zegt Bert. We hebben alle ruimte ervoor. Dus het is heerlijk om ‘m te hebben. En door de tegenstroom, heb je de ruimte voor een groot zwembad helemaal niet nodig. Dat vond ik een groot voordeel, want daardoor hoef ik niet een groot deel van mijn tuin op te offeren.