HET VERHAAL VAN

GERT DE GROOT

Informatiepakket aanvragen

De ideale manier om fit te blijven

Voor Gert is zwemmen niets nieuws. Op 10-jarige leeftijd is hij al begonnen met waterpolo. Nu mogen we hem voormalig Nederlands Waterpolospeler noemen.

Zwemmen is voor Gert dan ook nog steeds de meest ideale manier om fit te blijven. En dat snappen wij bij Swimm! Om zijn trainingen optimaal uit te kunnen voeren heeft Gert gekozen voor een Olympic.
Zo kan hij tijdens zijn intervaltrainingen tot het uiterste gaan.

Vakantiegevoel in Amstelveen

Ook Gert zijn vrouw is blij met de aanleg van de Intelligent Pool. ”Elke ochtend kom ik de tuin in en dan heb ik gewoon echt een vakantiegevoel.” Daarnaast maken de kinderen fanatiek gebruik van het zwembad. Lekker trainen of hier en daar een poolparty.

Bij familie de Groot is het zwembad dus meer dan alleen een tool om in te zwemmen. Iedereen in het gezin geniet op zijn eigen manier van de Intelligent Pool.

 

 

Ik kan me volledig uitleven!

Volgens Gert zijn er meerdere dingen die de Intelligent Pool uniek maakt: Dat je in je relatief beperkte omvang tuin toch onbeperkt kan zwemmen, de vrijheid om je trainingsprogramma’s zelf samen te stellen, dat het dichtbij en dat je daardoor kan zwemmen wanneer je wilt.

Gert kan zich volledig uitleven terwijl hij best veel eisen stelt aan het kunnen zwemmen. Een life-extending investering noemt hij het zelf. Het is mooi om te zien hoeveel er in Amstelveen genoten wordt van het zwembad.