HET VERHAAL VAN

HANS UIT STOLWIJK

Informatiepakket aanvragen

De volledige mogelijkheid om te zwemmen, op een relatief kleine ruimte. 

Hans had altijd de stille wens om een zwembad in de achtertuin te hebben. “Vaak is het ruimteprobleem het grootste obstakel’’ aldus, Hans. Met de Swimm heeft hij nu in een relatief kleine tuin toch de volledige mogelijkheid om te zwemmen.

Hans heeft een eigen bedrijf in trainingsadvies en sportmassages. Hij komt oorspronkelijk uit zwemsport en is daarna begonnen met triatlon.

Zowel Hans als zijn vrouw die vroeger zweminstructrice is geweest, trainen regelmatig in de Swimm. “Ook nu de zwembaden gesloten zijn, is het dubbel mazzel dat je toch kan blijven zwemmen’’, vertelt Hans.

Zwemmen in de buitenlucht

Vanuit de triatlon is Hans gewend om veel openwater te zwemmen. Hij geeft dan ook de voorkeur aan het zwemmen in de buitenlucht. Daarom is het fijn dat je in de Swimm zelf de temperatuur van het water in kan stellen. “Ook zijn de mogelijkheden om te programmeren ideaal’’.

Het feit dat je zelf je tempo’s kan bepalen en je intervallen erin kan zetten ervaart Hans als zeer positief. Zo hoef je tijdens het zwemmen niet meer na te denken of te stoppen om met de handbediening andere tempo’s in te voeren. Je kan je volledig focussen op het zwemmen zelf.