HET VERHAAL VAN

KEES UIT HERPEN

Informatiepakket aanvragen

Ontspannen en een gezonde leefstijl

In Herpen is een Swimm Intelligent Pool geplaatst in een kleine binnenruimte. Het bad word meerdere malen per week fanatiek gebruikt om lekker te zwemmen.

Kees zwemt voor de ontspanning maar ook voor zijn gezondheid. “Wat ik nu doe is in ieder geval drie keer in de week in de ochtend wat eerder opstaan om een paar baantjes te trekken’’ vertelt Kees.

Voor deze ochtenden heeft hij een trainingsprogramma in het systeem gezet wat hij kan volgen. Daarin wisselt hij af tussen de schoolslag, borstcrawl en rugslag. “Je merkt al snel dat de zwemslag een stuk beter wordt en dat je dan de snelheid van de Swimm weer kan verhogen’’ aldus Kees. 

De perfecte stroming

Kees vind het prettig om een zwembad het hele jaar door te kunnen gebruiken. Daarom kwam hij al snel uit bij een tegenstroom zwembad. 

Wat Kees prettig vindt bij de Swimm is dat je niet van de stroming afvalt. De tegenstroom zwemmachine geeft een perfecte stroming die ingesteld wordt op het niveau van de zwemmer, waardoor iedereen een perfecte training kan doen.

Ook als je wat ouder wordt kun je gewoon rustig zwemmen in een constante stroom water. “Bij de Swimm heb je een brede stroom en daar kun je ook in blijven zwemmen’’ zegt Kees. “Ik heb nu al spijt dat we het niet eerder gedaan hebben’’ voegt Kees nog toe met een lach.