HET VERHAAL VAN

Wijnand

Informatiepakket aanvragen

Opzoek naar het ideale trainingsbad

Wij gingen langs bij Wijnand. In het hart van zijn achtertuin is een Intelligent Pool ingebouwd in de grond. In Barneveld zijn de faciliteiten om te zwemmen schaars. En als recreatief triatleet is het natuurlijk heerlijk om je trainingen thuis uit te kunnen voeren. Zo volgt Wijnand een cursus zwemmen, om zijn techniek te perfectioneren en om zichzelf klaar te stomen voor triatlon competities.

De tegenstroming van de Professional en de uitdaging die dit met zich meebrengt sluit perfect aan bij de behoeften die Wijnand heeft.

Een mooi plekje in de tuin

Tijdens het proefzwemmen kwamen zij erachter dat de Intelligent Pool iets was wat hen wel heel erg aansprak en wat ook nog eens een mooi plekje in de tuin zou creëren. De breedte verhouding ten opzichte van het bad zorgde ervoor dat ze de stroming beter aanvoelde dan bij andere aanbieders. En een mooi plekje is het zeker geworden!

 

 

Volledige vrijheid

”Wat de Swimm uniek maakt is dat ondanks dat het een klein bad is, je toch eigenlijk de volledige vrijheid van het duurzwemmen voelt. Zeker als je wat langer aan het zwemmen bent, als je lekker in je ritme zit, dan lijkt het alsof je in een grote natuurplas zwemt. Omdat je constant door kunt zwemmen”.