gehandicapten zwemmen swimm

Gehandicapten

zwemmen met gehandicapten

Voor gehandicapten die graag wil zwemmen kan dat lastig zijn. In een groot openbaar zwembad is er niet altijd de tijd en ruimte om iemand goed te begeleiden. Daar zijn fysiotherapeuten voor of een bewegings centrum. Met de SWIMM zijn er meer mogelijkheden om ook voor de kleinere centrum een zwembad te plaatsen. Het zwembad kan zelfs met een beweegbare bodem worden uitgerust zodat het zwembad voor iedereen toegankelijk word. Verder zijn er uiteraard ook speciale liftsystemen om de persoon in en uit het water te tillen.

Weten wat een Swimm bewegingszwembad kost?

Wilt u ook een zwemmachine voor uw praktijk? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

zwemmen met Geestelijk gehandicapten

Wanneer geestelijk gehandicapten willen zwemmen is er te allen tijden begeleiding nodig. Het kostenplaatje word voornamelijk bepaald door de kosten van de begeleider en de kosten van het zwembad. Doordat dit zwembad klein is zullen de kosten enorm meevallen in verhouding tot een groot zwembad. Een ander voordeel is dat er meetbaar word vastgelegd in de software van SWIMM wanneer de patiënt heeft gezwommen. Zo kan er vrij eenvoudig gecontroleerd en geadministreerd worden.

beweegbare bodem

Het zwembad kan met een beweegbare bodem over de gehele oppervlakte van het zwembad worden uitgerust. Dit kan tot voordeel hebben dat mensen die zich moeilijk kunnen bewegen of personen die normaal in een rolstoel zitten ook makkelijk in en uit het zwembad kunnen. Een ander voordeel is dat doordat de diepte ingesteld kan worden van het zwembad, er voor iedereen een geschikte diepte gevonden kan worden. Wanneer we alleen maar willen liggen en bewegen in het water zetten we de vloer ondiep, voor training met de benen word het weer dieper afgesteld, afgestemd op het drijfvermogen dat we willen hebben.

SWIMM denk graag mee. Vraag gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze verkopers.

 

SWIMM Zwemlift gehandicapten lift zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan