Geschiedenis

De SWIMM is ontwikkeld door Thermostar Zwembaden B.V. Het bedrijf bouwt reeds 20 jaar zwembaden in de mooiste tuinen en huizen van Nederland. Met het bouwsysteem van Thermostar dat ook zelf ontwikkeld is, wordt er in korte periode een goed geïsoleerd maatwerk zwembad gemaakt. Dit heeft sinds het bestaan zijn kwaliteit allang waargemaakt. Thermostar bouwt elk jaar opnieuw talloze zwembaden.

De drive om nieuwe dingen te ontwikkelen

De drive om nieuwe dingen te ontwikkelen zit in het DNA van het bedrijf. Daarom kwam in 2013 het idee op om een zwembad te ontwikkelen wat puur gemaakt is als trainings / speelbad voor jong en oud. Zoals wij dat van Thermostar Zwembaden voor ogen hadden, bestond dat niet. Er waren wel zwembaden met een jet stream en ook zelfs al 2 merken met een grote, brede, diepe stroom water, maar zij voldeden nog steeds niet aan het idee wat Thermostar erover had. Wij van Thermostar vonden dat elk persoon zijn eigen trainingsschema moet kunnen invoeren in een systeem, waarna u zelf uw training in het zwembad kunt uitvoeren. De zwem software van SWIMM is nu uitgewerkt tot een systeem waar u wereldwijd kunt inloggen op uw eigen account om zo uw eigen schema’s te volgen. Na wat ruwe schetsen werd toen het eerste zwembad gebouwd. Deze voldeed niet aan de verwachtingen maar we waren wel veel ervaring en kennis rijker. Daarop volgden nog 3 zwembaden die als demo gebouwd werden. In de loop der jaren werd het idee steeds meer een product.

Serie SWIMM producten

Nu kunnen we trots terugkijken op een serie producten die geschikt zijn voor vele typen zwembaden. Er zijn 2 modellen ontwikkeld door Swimm, die uitgevoerd kunnen worden in 8 en 12 pk respectievelijk “standard” en “pro”. De Software blijven wij verder door ontwikkelen, om u volgend jaar weer opnieuw te kunnen verassen. Op zich is dat geen probleem, want aangezien iedere SWIMM is verbonden aan het internet kunnen onze monteurs vrij eenvoudig de software updaten.

 

 

“tROTS OP EEN PERFECTE ZWEMMACHINE DIE OP MAAT VAN IEDERE GEBRUIKER KAN PRESTEREN”

 

 

Mark Smits uitvinder Swimmachine

“Ik wens u veel zwemplezier en gezondheid toe, waarbij onze SWIMM u zal helpen!”

Mark Smits
Founder SWIMM

ERVAAR ZELF DE VOORDELEN VAN ZwEMMEN MET SWIMM:

  • een betere conditie van het hart
  • een betere conditie van de longen
  • meer energie
  • minder stress
  • minder spanning in je lichaam
  • meer ontwikkelde spieren
  • meer evenwicht in je lichaam
  • meer soepelheid
  • meer kracht in je hele lichaam
  • verbeterde bloedsomloop
Vraag een adviesgesprek aan