Swimm intelligent pool

Gezond ouder worden

gezond ouder worden

In Nederland wordt de groep mensen 50 + steeds groter. We worden allemaal ouder en zijn ons er terdege van bewust wat het verouderingsproces doet met het lichaam. Zwemmen is een ontspannende sport voor ouderen die hij / zij op eigen niveau kan uitoefenen. Met de  SWIMM kun u iedere dag even lekker de spieren loswerken waardoor u zich fitter zult voelen en gezond ouder kunt worden

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine? Laat uw gegevens achter wij sturen u de informatie toe!

Download hier uw informatiepakket

zwemmen is gezond!

U bent  50 + en u wilt iets aan uw gezondheid gaan doen. De SWIMM is het ideale training toestel om iedere dag op een ontspannen manier aan uw oefeningen te werken. Zwemmen is gezond.  Doordat het water een deel van het lichaamsgewicht draagt zijn oefeningen minder zwaar dan op de bekende fitness toestellen. Hierdoor is de kans op blessures ook kleiner. Verder is het algemeen bekend dat zwemmen een ontspannende werking heeft op het lichaam en de geest. Hierdoor is het gemakkelijker om u zelf aan te zetten tot sporten. Na een paar weken zwemmen zal u merken dat u zich fitter voelt en dat u meer kunt presteren in het water. Daarom zeggen we: gezond ouder worden in een Swimm.

Dit heeft dan weer als uitwerking dat u veel opgewekter en vrolijker bent.

zwemmen om fit te blijven!

Wat zou het heerlijk zijn om iedere dag even lekker een kwartiertje te zwemmen. Dit is voldoende om het lichaam soepel te houden waardoor u zich fit blijft voelen. Met een SWIMM totaal is dat heel goed mogelijk. Het zwembad wordt bij u in huis of in de tuin opgebouwd, waarna u iedere ochtend of lekker in de middag uw zwemoefeningen kunt doen.

Onze zwemcomputer kijkt met u mee. Dat is toch een beetje de stok deur. U kunt ook in de zwemcomputer zien of het goed gaat met de conditie.

zwemcomputer te ingewikkeld?

Vind u dat allemaal niks om met / tegen de computer te zwemmen? U kunt natuurlijk ook gewoon de machine vanuit het zwembad bedienen. Gewoon aan / uit of harder of zachter. Zo kunt u toch de stroming instellen op uw niveau van zwemmen. En als u het dan nog een keer leuk vindt om terug te kijken naar wat u heeft gepresteerd, dan kunt u altijd nog naar een zwembad coach bij ons vragen.

Wij kijken graag met u mee welke SWIMM goed bij uw situatie past. Informeer rustig naar de mogelijkheden.

puur groen en een zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan