GEZOND OUDER WORDEN

Neem de controle terug in je leven.

Informatiepakket aanvragen

“Een dagelijkse work-out houdt me fit en gezond, fysiek én mentaal” 

Sporten in een vertrouwde omgeving, omarmd door de warme gloed van het water. Genietend je doelen behalen en gewenste levensstijl nastreven. Laat je leven lijden door de goede voornemens die je vanaf nu wél gaat realiseren.

Fitter worden

Ontspannen

Conditie opbouwen

Een dagelijkse routine voor een gezonder en fitter leven

Jij wilt je inzetten voor een goede gezondheid of een sportief leven, maar naast je drukke baan en het alledaagse leven zie je weinig mogelijkheden om dit te realiseren. De sportschool of een openbaar zwembad is niets voor jou. Creëer een nieuw epicentrum, in jouw tocht naar een gezonder en sportiever leven. Start iedere dag op de juiste manier. Herlaad jezelf na een drukke dag en ben trots op de resultaten die je behaald, genietend van het proces.

"Zwemmen in een Swimm betekent voor mij... TWINKLE TWINKLE"

Lees Henriettes hele verhaal

Henriëtte


“Het is beleving van even helemaal los zijn van alles. Vrij, alleen zijn en water. Gewoon gewichtloos zijn eigenlijk. Dat is voor mij het zwemmen in de Swimm”.

"Zwemmen in een Swimm betekent voor mij... TRAINEN WANNEER IK DAT WIL"

Lees het hele verhaal van Hans

Hans Rietveld


“Een stille wens om een zwembad te kunnen plaatsen, was er altijd. Vaak was de gebrekkige ruimte het grootste obstakel. Met Swimm heb ik de oplossing, waarin ik in een kleine ruimte toch de volledige mogelijkheid heb om te zwemmen”.

"Zwemmen in een Swimm betekent voor mij... GENIETEN"

Lees Barry's hele verhaal

Barry


“De belangrijkste reden dat wij voor een Swimm gekozen hebben, is dat de Swimm het écht kunnen zwemmen ondersteund”.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Classic
Professional
Olympic

Classic

Intelligent Pool

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Intelligent Pool

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Intelligent Pool

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen