Health

Gezond ouder worden

gezond ouder worden

In Nederland word de groep mensen 50 + steeds groter. We worden allemaal ouder en zijn ons er terdege van bewust wat het verouderingsproces doet met het lichaam. Zwemmen is een ontspannende sport voor ouderen die iedereen op zijn / haar eigen niveau kan uitoefenen. Met de  SWIMM kun u iedere dag even lekker de spieren loswerken waardoor u zich fitter zult voelen.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

bent u al 50+?

u bent te zwaar en u wilt iets aan uw gewicht gaan doen. De SWIMM is het ideale training toestel om iedere dag op een ontspannen manier aan uw oefeningen te werken. Doordat het water een deel van het lichaamsgewicht draagt zijn oefeningen minder zwaar dan op de bekende fitness toestellen. Hierdoor is de kans op blessures ook kleiner. Verder is het algemeen bekend dat zwemmen een ontspannende  uitwerking heeft op het lichaam en de geest. hierdoor is het gemakkelijker om u zelf aan te zetten tot sporten. Nog een paar weken zwemmen zult u merken dar u zich fitter voelt en dat u meer kunt presteren in het water.

En dit heeft dan weer als uitwerking dat u veel opgewekter en vrolijker bent.

zwemmen om fit te blijven!

Wat zou het heerlijk zijn om iedere dag even lekker een kwartiertje te zwemmen. Dit is voldoende om het lichaam soepel te houden waardoor u zich fit blijft voelen. Met een SWIMM totaal is dat heel goed mogelijk. Het zwembad word bij u in huis of in de tuin opgebouwd waarna u iedere ochtend of lekker in de middag uw zwemoefeningen kunt doen.

Onze zwemcomputer kijkt met u mee. Dat is toch een beetje de stok deur. U kunt ook in de zwemcomputer zien of het goed gaat met de conditie.

zwemcomputer te ingewikkeld?

Vind u dat allemaal niks om met / tegen de computer te zwemmen? U kunt natuurlijk ook gewoon de machine vanuit het zwembad bedienen. Gewoon aan / uit of harder of zachter. Zo kunt u toch de stroming instellen op uw niveau van zwemmen. En als u het dan nog een keer leuk vind om terug te kijken naar wat u heeft gepresteerd, dan kunt u altijd nog naar een zwembad coach bij ons vragen.

Wij kijken graag met u mee welke SWIMM goed bij uw situatie past. Informeer rustig naar de mogelijkheden.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan