zwemmen is goed voor de gezondheid

Goed voor de gezondheid

Health

Een therapie zwembad van Swimm is speciaal voor de zorg sector ontwikkeld. Het zwembad is op een aantal punten uniek in de zorg waardoor het veel mogelijkheden bied.

  • Het zwembad is compact. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kost het relatief weinig in aanleg tegenover de kosten van een “groot openbaar zwembad”
  • De energiekosten van het zwembad zijn extreem laag in verhouding tot een groot zwembad. Dit komt omdat het zwembad klein en goed geïsoleerd is.
  • Er is een regelbare stroming over de gehele breedte van het zwembad. Hierdoor kan er met meerdere mensen in een zwembad een oefening gedaan worden.

Het zwembad kan met (special) maatwerk worden gemaakt

Meer informatie over de Swimm?

In het informatiepakket hebben we een hoop informatie voor u samengesteld!

Download hier uw informatiepakket

Health, beweging zwembad van de toekomst

Het model Health is het instap model van de therapie baden. Het betreft een standaard afmeting van een intelligent pool. De stroming wordt over de gehele breedte van het zwembad geproduceerd, waardoor er op ieder punt van het zwembad oefeningen kunnen worden gedaan. Zo is het in dit model mogelijk om met 2 tot 3 mensen tegelijk te trainen.

Het Health zwembad is uitgerust met 2 propellers en een 7 pk motor. Instroom en aanzuig rooster zijn over de breedte van het zwembad waardoor de bovenste waterlaag in beweging wordt gebracht. U kunt hier klikken voor de specificaties van dit model.

zelf een zwemtraining maken

De stroming van de Health geeft voldoende weerstand om mensen een ontspannen schoolslag te laten zwemmen of staand oefeningen te doen, eventueel met aqua fitness attributen.

Het zwembad is standaard 1.25 meter diep. Afhankelijk van het gebruik en de doelgroep mensen kan die diepte maatwerk worden geleverd.

Het zwembad kan als opbouw af als inbouw zwembad worden geleverd.

 

 

 

 

nA EEN KWARTIERTJE ZWEMMEN IN DE OCHTEND VOEL IK ME DE HELE DAG VEEL FITTER”

 

 

triatlon zwemtraining in zwembad in de tuin thuis

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan