Health

Health

Bewegen in warm en stromend water is gezond!

Een therapie zwembad van Swimm is speciaal voor de zorg sector ontwikkeld. Het zwembad is op een aantal punten uniek in de zorg waardoor het veel mogelijkheden biedt.

– Het zwembad is compact. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kost het relatief weinig in aanleg tegenover de kosten van een “groot openbaar zwembad”.
-De energiekosten van het zwembad zijn extreem laag in verhouding tot een groot zwembad. Dit komt omdat het zwembad klein en goed geïsoleerd is.
-Er is een regelbare stroming over de gehele breedte van het zwembad. Hierdoor kan er met meerdere mensen in een zwembad een oefening gedaan worden.
-Het zwembad kan (speciaal) met maatwerk worden gemaakt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Health, om in te bewegen!

Het model Health is het instap model van de therapie baden. Het betreft een standaard afmeting van een intelligent pool. De stroming wordt over de gehele breedte van het zwembad geproduceerd waardoor er op ieder punt van het zwembad oefeningen gedaan kunnen worden. Zo is het in dit model mogelijk om met 2 tot 3 mensen tegelijkertijd te trainen.

 

 

 

 

therapie zwembad

Het model Health geeft voldoende weerstand om mensen een fijne, ontspannen schoolslag te laten zwemmen, of staand oefeningen te laten doen, eventueel met aqua fitness attributen.

Het zwembad is standaard 1.25 meter diep. Afhankelijk van het gebruik en de doelgroep kan die diepte met maatwerk worden aangepast. Het zwembad kan als opbouw af als inbouw zwembad worden geleverd.

 

 

Technische specificaties:

health

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan