Hotelbranche

Hotelbranche

Wellness is de samenvoeging van de woorden well (being) en fitness. In een hotel zijn de mensen er naar op zoek of is het heerlijk ontspannen na een dag hard werken.  Wellness is later geworden “het zoeken naar balans”, zowel geestelijk als lichamelijk in onze hectische maatschappij van nu. De Swimm past perfect in dat plaatje. Swimm geeft een bijzonder goed gevoel om lekker te sporten en iedereen weet dat na het sporten het nog uren lang voelbaar is door de ontlading en kalmte die over je heen komt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw hotel? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Zwemmen is gezond en goed voor het humeur.

Dat zwemmen gezond is weten we allemaal. Het is daarbij ook heerlijk ontspannend. Het is al bewezen dat bijvoorbeeld zwemmen een goede uitwerking heeft op het humeur. De stoffen die in ons lichaam worden aangemaakt tijdens het zwemmen hebben een positieve invloed op het humeur. U zult merken dat u zich direct beter voelt na een kwartiertje intensief zwemmen.

Ieder hotel heeft wel iets met een zwembad. Dat kan variëren van een fraai zwembad waarin we wat ontspannen tot een trainingszwembad. In die laatste categorie past de SWIMM. Zo kan er ook in het hotel de conditie gewerkt worden. De conditie van uw klanten zal erdoor verbeteren en zij zullen zich merkbaar fitter gaan voelen.

Bent u eigenaar van een hotel?

Als u eigenaar van een hotel / keten bent, leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn van een SWIMM bij u op het werk. Het verhoogt de sportiviteit en zal weer nieuwe mensen aantrekken in de zaak. Doordat er met een eigen account op iedere SWIMM gezwommen kan worden is het leuk voor hotelketens om in ieder hotel een swimm te installeren omdat zij dan een faciliteit kunnen aanbieden waarbij er op verschillende locaties door het land kan worden getraind. En dat dan altijd met de eigen trainings gegevens van de klant, zodat die aan zijn eigen programma kan werken.


Thuis

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan