Swimm inspireert

Laat je inspireren om in beweging te blijven.

Welke Intelligent Pool past bij jou?

In een Oogopslag

  • Investeer in je gezondheid
    Zwemmen met Swimm is een bewuste investering in je fysieke en mentale gezondheid, waardoor je de kans vergroot om gezond oud te worden.

  • Eenvoud & Gemak
    Swimm maakt het kopen van een zwembad gemakkelijk met ervaring, betrouwbaarheid en projectcoördinatie op maat, zodat je zorgeloos kunt genieten.

  • Het meest duurzame zwembad
    Swimm biedt duurzame zwembaden met compacte formaten, hoogwaardige materialen en energie-efficiëntie, waardoor bewuste keuzes worden gemaakt voor een duurzamere toekomst.

Laat je inspireren door je dromen, motiveer jezelf met actie en beweeg vooruit met vastberadenheid.

Scroll voor inspiratie

Iedere Swimm is uniek.

Fotoboek

Het Swimm fotoboek neemt je mee op een visuele reis vol adembenemende foto's van de mooiste projecten van Swimm. Laat je betoveren door de schitterende beelden van zwembaden in verschillende tuinen en omgevingen. Dit fotoboek is een eerbetoon aan de creativiteit, vakmanschap en innovatie van Swimm. Blader door de pagina's en laat je inspireren door de unieke ontwerpen en de perfecte integratie van zwembaden in diverse landschappen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen tuinproject of gewoon wilt genieten van de schoonheid van zwembaden, dit fotoboek biedt een overvloed aan prachtige foto's. Verlies jezelf in de wereld van Swimm en laat je verrassen door de mogelijkheden die zij bieden.

Lees meer

Video's

Reviews en interviews

Wij willen je niet alleen informeren, maar ook inspireren met authentieke verhalen en waardevolle inzichten. We begrijpen dat het kopen van een zwembad een spannende onderneming is, en daarom gaan wij een stap verder om jouw poolproject tot leven te brengen. Met onze uitgebreide ervaring zorgen we ervoor dat elk aspect tot in de puntjes wordt geregeld, zodat jij straks kunt genieten van een unieke zwemervaring. Dankzij de persoonlijke verhalen en indrukwekkende testimonials hopen we een eerlijk en helder beeld te scheppen over Swimm doormiddel van online video's, boeiende interviews of via andere digitale kanalen. Wij staan klaar om jou te voorzien van een ongekende bron van inspiratie en kennis.

Lees meer

Events

Inspiratie & motivatie

Dé plek waar je alles kunt vinden over de nieuwste en meest opwindende evenementen en acties op het gebied van zwemmen, sport en gezondheid! Ben jij een enthousiaste zwemmer op zoek naar nieuwe uitdagingen? Of misschien ben je net begonnen met zwemmen en wil je graag geïnspireerd worden om jezelf naar nieuwe hoogten te tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu houdt van competitief zwemmen, openwaterzwemmen, triatlons of gewoon lekker recreatief baantjes trekken, wij hebben voor ieder wat wils.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zwemwereld en ontdek onze meest recente acties en aanbiedingen. We werken hard om jou te voorzien van een bron van inspiratie, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om jouw zwemervaring naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer
man-is-swimming-in-a-swimming-pool

Drukwerk

Swimm magazine

Bij Swimm begrijpen we dat een atleet het hele jaar door actief is, ongeacht de omstandigheden. Daarom bieden wij jou de faciliteiten om jouw identiteit als sporter te waarborgen. Stel je eens voor: een eigen trainingsbad, op een steenworp afstand, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming water die jou de ultieme uitdaging biedt. Met Swimm krijg je de kans om fitter te worden, je conditie op te bouwen en je doelen te behalen.

Bij Swimm draait alles erom het beste uit jezelf te halen, ongeacht welk sportdoel je hebt. Of je nu traint voor triatlons, intervalroutines volgt of hersteltrainingen doet, met Swimm behaal je consequent progressie en geniet je van het proces om daar te komen. Onze zwembaden zijn perfect geschikt voor sporters van ieder niveau, of je nu je conditie wilt verbeteren, je wilt voorbereiden op wedstrijden en triatlons, of zelfs olympische ambities hebt.

Lees meer