Advanced Series

Voor de ultieme zwemervaring.

Informatiepakket aanvragen

Advanced Series

Alle modellen uit de Advanced Series zijn top-of-the-line en garanderen de best mogelijke zwemervaring. Of je nu een geoefende zwemmer bent of nog niet zoveel ervaring hebt, in dit zwembad zwem je het allerbeste. De verschillende modellen van de Advanced Series zijn speciaal ontworpen voor zwemmers die zichzelf willen verbeteren en een uitdaging zoeken, voor goede zwemmers, triatleten en olympisch kampioenen. Als zij fijn kunnen zwemmen en super kunnen trainen, zijn wij tevreden. Dus wil jij een zwembad met veel power, slimme software en een uniek waterflow systeem dat zorgt voor een optimale zwemstroming? Kies dan Advanced!

Ultieme zwemervaring

4,00 x 2,25 meter

Drie modellen

Voor de veeleisende zwemmer

De Advanced Series is hetgeen waar SWIMM om bekendstaat. Het waterflowsysteem in deze zwembaden is geperfectioneerd en biedt iedereen meer dan genoeg uitdaging in het zwembad. Zwembaden uit deze Series horen niet alleen bij olympisch kampioenen, triatleten en wedstrijdzwemmers. Ook mensen die (nog) niet zo hard zwemmen, maar wel graag een zwembad met de fijnste en de beste zwemstroming willen, kiezen voor de Advanced Series.

Proefzwemmen ›

ZWEMMEN OP IEDER NIVEAU

Binnen de Advanced Series zijn drie verschillende modellen ontwikkeld, om iedereen een passend zwembad te kunnen leveren dat op eigen niveau voldoende uitdaging kan bieden.

Classic
Professional
Olympic

Classic

Voor een gezond en sportief leven.

De Classic is het eerste model van de Advanced Series. Dit model is ontwikkeld voor gezondheidszwemmers die wel de best mogelijke stroming willen. De topsnelheid is 1 minuut 50 seconden per 100 meter.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Voor meer ambitie. Voor meer mogelijkheden

De Professional is het middelste model van de Advanced Series. Dit model is ontwikkeld voor zwemmers die op zoek zijn naar meer uitdaging. De topsnelheid is 1 minuut 12 seconden per 100 meter.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Voor de ultieme uitdaging.

De Olympic is het topmodel uit de Advanced Series. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisendste zwemmers. De topsnelheid van de Olympic kunnen zelfs maar weinig goede atleten lang volhouden. Succesvolle Nederlandse olympische zwemmers en medaillewinnaars zijn in het trotse bezit van een Olympic. De topsnelheid is 58 seconden per 100 meter. Dit model biedt jou ook de ultieme uitdaging.

Olympic

0:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen