Health Series

Voor een gezond leven.

Informatiepakket aanvragen

Health Series

De zwembaden uit de Health Series staan volledig in het teken van een gezonde levensstijl. Met het Basic of Basic+ model kun je in je eigen tuin, op je eigen tempo en 365 dagen per jaar werken aan je gezondheid. De maximale snelheid ligt lager dan in de Advanced Series, maar is prima als je “lekker baantjes wil trekken”. De Health Series is uitermate geschikt als je graag (meer) wilt bewegen, je spieren los wilt maken en de doorbloeding wilt stimuleren, zonder dat je meteen een sportieve uitdaging aangaat. Een perfecte manier dus om heerlijk te ontspannen.

Zwemmen voor gezondheid

4,00 x 2,25 meter

Twee modellen

Voor de gezondheidszwemmers

Sport en bewegen dragen bij aan een gezonde lifestyle. Zwemmen is een super effectieve manier om én te sporten én te ontspannen. Een intensieve borstcrawl hoeft van jou niet, maar de dag beginnen met een rustige schoolslag vind je heerlijk. Bouw zwemroutine op door langzaam je training op te bouwen. En wie zegt dat je alleen in de zomer kan zwemmen? Een Intelligent Pool koop je om te gebruiken, het liefst 365 dagen per jaar. Dat kan! Daarom zijn de zwembaden uit de Health Series ideaal voor gezondheidszwemmers die jaarrond lekker willen sporten.

Proefzwemmen ›

FIJN ZWEMMEN OP EEN RUSTIG TEMPO

Binnen de Health Series zijn twee verschillende modellen ontwikkeld, om iedereen een passend zwembad te kunnen leveren dat op eigen niveau voldoende uitdaging kan bieden.

Basic
Basic+
.

Basic

Rustig zwemmen voor de gezondheid.

De Basic is het eerste model van de Health Series. Dit model is ontwikkeld voor gezondheidszwemmers die met een rustige schoolslag willen zwemmen en geen behoefte hebben aan intensieve trainingen. De topsnelheid is 3 minuten per 100 meter.

3:00 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Basic+

Voor meer mogelijkheden.

De Basic+  is het topmodel van de Health Series. Dit model is ontwikkeld voor gezondheidszwemmers die voornamelijk met een rustige schoolslag willen zwemmen, maar af en toe iets meer uitdaging zoeken. De topsnelheid is 2 minuten 25 seconden per 100 meter.

2:25 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen