INTELLIGENT POOL XL

Het zwembad van 6 bij 3 meter.

Informatiepakket aanvragen

Intelligent Pool XL

Geen fan van het compacte formaat van de traditionele Intelligent Pool? De Intelligent Pool XL is de grote broer van de traditionele Intelligent Pool en wordt gekenmerkt door grotere afmetingen en meer recreatieve mogelijkheden. De XL-variant heeft een lengte van 6 meter en een breedte van 3 meter. Natuurlijk staat de zwemervaring ten alle tijden centraal en daar is dan ook rekening mee gehouden bij het ontwerp van dit bad. De Intelligent Pool XL is hét totale plaatje!

Groot formaat

6,00 x 3,00 METER

Ultieme zwemervaring

Voor het héle gezin, ook de kinderen

Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad, van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin. Dit bad is dé broedplaats voor herinneringen met de mensen die je lief hebt. Er is zoveel meer mogelijk dan enkel een plons nemen op een warme zomerdag! Genieten van een ochtendduik om de dag op de juiste manier te starten, of toekijken hoe je kinderen meer zwembadplezier beleven dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

Proefzwemmen ›

Het beste van beide werelden

De combinatie van een groot zwembad én elitaire tegenstroomsysteem, resulteert in eindeloze mogelijkheden. Recreatief genot én trainingsmogelijkheden om jezelf naar een vitaal en gezond leven te zwemmen. Samen met je partner werken aan de conditie en daarna urenlang ontspannen met de kinderen. Met de Intelligent Pool XL heb je het beste van beide werelden

Proefzwemmen ›

Volledig ingegraven

Krachtige stroming

Intelligente software

GRENZELOOS ZWEMMEN OP IEDER NIVEAU

Een Swimm is natuurlijk niet alleen voor Olympisch kampioenen. Er zijn namelijk drie verschillende modellen ontwikkeld, om iedereen een passend zwembad te kunnen leveren dat op eigen niveau voldoende uitdaging kan bieden.

Classic
Professional
Olympic

Classic

Voor een ontspannend en gezond leven

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Voor meer ambitie. Voor meer mogelijkheden

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Voor de ultieme uitdaging

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


NEEM DE EERSTE STAP NAAR EEN FIJNER LEVEN.


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen