XL Series

Het zwembad van 6 bij 3 meter.

Informatiepakket aanvragen

XL Series

Vind je de zwembaden uit de andere series toch te klein? Met het grotere formaat en de sportieve mogelijkheden van de XL Series ervaar je als zwemliefhebber het beste van beide werelden. De combinatie van een groot zwembad én uniek tegenstroomsysteem resulteert in eindeloze mogelijkheden. Recreatief genot én trainingsmogelijkheden om jezelf naar een vitaal en gezond leven te zwemmen. Eerst werken aan je conditie en daarna urenlang lekker ontspannen met de kinderen: de XL Series bevat deze geniale combinatie!

Fijne zwemervaring

6,00 x 3,00 meter

Twee modellen

Het zwembad voor
de hele familie

Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin. Dit zwembad is dé plek om herinneringen te maken. Er is zoveel meer mogelijk dan enkel een plons nemen op een warme zomerdag! ’s Morgens zwemmen als de rest van je gezin nog slaapt, ’s middags genieten van je kinderen die plezier hebben in het zwembad en ’s avonds op je terras aan óf in je (verlichte) zwembad de dag afsluiten met je partner of vrienden. Dit is het zwembad voor de hele familie.

Proefzwemmen ›

ZWEMMEN ÉN GENIETEN

Binnen de XL Series zijn twee verschillende modellen ontwikkeld, zodat iedereen genoeg uitdaging krijgt.

Family
Family+
.

Family

Voor jou én je kinderen.

De Family is het eerste model van de XL Series. Met een topsnelheid van 1 minuut 50 seconden per 100 meter biedt dit model genoeg uitdaging aan alle gezinsleden.

Family

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Family+

Voor het combineren van het gezinsleven met sportieve ambities.

De Family+  is het topmodel van de XL Series. Dit model heeft een topsnelheid van 1 minuut 12 seconden per 100 meter. Ideaal voor mensen die hun gezinsleven willen combineren met sportieve ambities.

Family+

1:12 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen