De zwemmachine

De zwemmachine, definitie van “stilstaand” zwemmen!

Informatiepakket aanvragen

Een zwemmachine, wat is dat nu eigenlijk? 

De term zwemmachine is voor veel mensen een onbekende term en wanneer je daar voor de eerste keer mee word geconfronteerd klinkt dat onwennig. Eigenlijk is het een jetstream in het kwadraat. De zwemmachine is een zwembad die alle eigenschappen bezit om perfect te kunnen zwemmen. Dat betekent dat de afmetingen van het zwembad zo zijn uitgemeten dat het zo klein mogelijk is gemaakt om toch het gevoel te kunnen geven dat je in een  ‘groot’ zwembad zwemt. Verder is een zwemmachine uitgerust zoals een modern fitness toestel, dus inclusief de mogelijkheden om trainingsprogramma’s te programmeren in je eigen account.

Perfecte afmetingen

Zwemmen op ieder niveau

Bereik je doelen

Kan ik echt zwemmen in een zwemmachine? 

De zwemmachine stelt mensen is staat om echt te zwemmen op ongeveer 9 m2. Zelfs de top van het Nederlandse zwemmers zoals Maarten van der Weijden en Ranomi Kromowidjojo gebruiken een zwemmachine, namelijk de Swimm. Dat betekent niet dat de zwemmachine alleen geschikt is voor topatleten. De Swimm is namelijk geschikt voor iedereen en ieder niveau, of u nu 1 keer per week lekker voor de gezondheid zwemt of voor een triatlon traint; iedereen kan lekker in een zwemmachine zwemmen. De zwemmachine van Swimm voegt behalve de perfecte stroming en de software nog iets speciaals toe namelijk een prachtig en uniek design.

Zwemmachine en design

Het design van de zwemmachine van Swimm valt op doordat het zwembad er ook echt uitziet als een zwembad. De paar merken die een dergelijk zwembad op de markt brengen zijn vaak meer gericht geweest tijdens de ontwerpfase op de stroming waardoor het zwembad met lelijke industriële kanalen is uitgevoerd. Bij de Swimm is dat anders, hier is niets te zien van de techniek die nodig is om een dergelijke zwemmachine te ontwikkelen. De techniek is netjes verstopt achter de wanden en er zijn jaren besteed aan het ontwikkelen van het perfecte strakke design, daardoor ziet een zwemmachine van Swimm er in vergelijking met soortgelijke zwembaden heel anders uit.

PAST DEZE ZWEMMACHINE PERFECT IN JOUW TUIN?


KIES VOOR DE TECHNIEKEN EN HET PRACHTIGE DESIGN VAN SWIMM


Informatiepakket aanvragen Komen proefzwemmen?