Klein zwembad met tegenstroom

Heerlijk zwemmen in een klein zwembad met tegenstroom

Informatiepakket aanvragen

KLEIN ZWEMBAD MET TEGENSTROOM

Een klein zwembad met tegenstroom, wie wil dat nou niet in zijn tuin? Het is mogelijk met de Swimm Intelligent Pool. Een klein zwembad met tegenstroom bestaat eigenlijk al heel lang, een Jetstream bestaat namelijk al 40 jaar! Maar wat maakt het klein zwembad met tegenstroom dan zo anders? Dat wordt voornamelijk bepaald door de gladde stroming die word geproduceerd en ook door de koppeling aan het internet, waardoor de tegenstroom traploos instelbaar is.

Natuurlijke stroming

Zwemmen op ieder niveau

Perfecte work-outs

HET KLEINE ZWEMBAD MET TEGENSTROOM IS INTELLIGENT!

Een Swimm Intelligent Pool, ook wel de merknaam van een klein zwembad met tegenstroom, is verbonden aan het internet. Iedereen kan een eigen account aanmaken en trainingsprogramma’s voor zichzelf inrichten. Of u nou topsporter bent of iemand die lekker voor de gezondheid wil zwemmen; in een klein zwembad met tegenstroom zwemmen dat ook nog eens zo slim is als deze, vind iedereen een uitdaging.

LANGE, GLADDE STROMING IN EEN KLEIN ZWEMBAD MET TEGENSTROOM

Het zwembad is bijzonder uitgevoerd en anders opgebouwd dan een standaard klein zwembad met tegenstroom. Bij de Swimm Intelligent Pool wordt het water achter in het zwembad afgezogen en omgeleid via een kanaal terug naar de propeller. Hierdoor heeft u een bijzonder gladde stroming in het midden van het zwembad, dit in tegenstelling tot veel andere zwembaden. De meeste kleine zwembaden met tegenstroom zijn uitgevoerd met een Jetstream of een ander krachtig systeem. Het nadeel is dat er dan veel onderstroming in het zwembad  ontstaat waar je als zwemmer last van hebt.

In de Intelligent pool heeft u hier geen last van, sterker nog, het zwemt fantastisch!

 

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


NEEM DE EERSTE STAP NAAR EEN FIJNER LEVEN.


Informatiepakket aanvragen Kom proefzwemmen