Kleine tuin zwembad

Kleine tuin zwembad; Dat is fun en luxe tegelijk

Informatiepakket aanvragen

KLEIN TUIN ZWEMBAD, DAAR DROOM JE VAN!

Voor veel mensen is het een droom. Een kleine tuin met een zwembad, en nog een glaasje wijn erbij voor de ontspanning. De Swimm Intelligent Pool is een klein zwembad met tegenstroom dat gemaakt is om te kunnen zwemmen binnen een beperkte ruimte. In de kleine tuin is het vaak lastig om tot een mooi ontwerp te komen in combinatie met een zwembad, daarnaast zijn de meeste zwembaden te groot om in de kleine tuin in te bouwen. Met de Swimm Intelligent Pool heeft u een klein zwembad waarin u ook nog eens een goede work-out kunt afronden.

Perfecte afmetingen

Past in iedere tuin

Train en geniet

KLEIN TUIN ZWEMBAD; VOOR IEDEREEN EEN TRAINING!

De ultieme training in je eigen tuin maken of gewoon lekker zwemmen voor de ontspanning? Met de Swimm Intelligent Pool is dat mogelijk! Door de propeller aandrijving wordt er een fijne, gladde waterstroom geproduceerd en door de software die gekoppeld is aan het zwembad kan iedereen zijn eigen trainingsprogramma opzetten. Dat klinkt voor een atleet als heel gewoon maar ook de mensen die lekker voor de gezondheid zwemmen vinden het wel eens fijn om van schoolslag naar rugslag te veranderen. Daar is een programma in de Swimm Intelligent Pool erg geschikt voor.  Dus wilt u een klein zwembad in uw tuin; kom dan een keer proefzwemmen en u ervaart zelf hoe fijn de SWIMM zwemt.

KLEIN TUIN ZWEMBAD; OOK LEUK MET KINDEREN!

Is het zomer, de kinderen thuis, kleine tuin zwembad; dat zijn dat wel de kernwoorden voor een ultieme zomer ervaring. Met de Swimm intelligent pool kunnen kinderen zich oneindig laten meevoeren op de stroming van het water. Dit is gegarandeerd pret. En ook al is het zwembad niet groot, doordat kinderen zo actie bezig zijn heeft dat niemand in de gaten. Bijkomend voordeel voor u zelf met dit zwembad: als de kinderen in bed liggen kunt u zelf ook nog even werken aan de conditie of lekker even ontspannen in het warme water. Dat is kleine tuin zwembad in het kwadraat!

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


NEEM DE EERSTE STAP NAAR EEN FIJNER LEVEN.


Informatiepakket aanvragen Kom proefzwemmen