Olympic

Olympic

Een Swimm produceert een sterke stroming die breed en regelbaar is. Dat is het grootste verschil met een jet stream of een zwemspa.  Eigenlijk word het pas echt duidelijk wanneer je gaat zwemmen. Om fijn te kunnen zwemmen is het lekker als het water overal voelbaar is rond het lichaam. Dat betekent dus dat we een brede uitlaat nodig hebben met veel water, dat er mooi glad uitkomt zonder inmenging van lucht.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Olympic intelligent pool

De olympic is het topmodel uit de serie intelligent pools. De stroming is natuurlijk zoals u het gewend ben van een Swimm. Het verschil met dit model en de andere is vooral dat de Olympic superieur is in de zwemsnelheid. Dit model is bedoeld om veeleisende zwemmers hun training te laten doen.

Op topsnelheid zwem je in deze intelligent pool 58 sec / 100 meter. Dit is keihard werken en voor iedereen een uitdaging om zo een kwartiertje te trainen.  Maar ook word de Olympic gebruikt door zwemtrainers om een intensieve interval training aan te bieden.

meer mogelijkheden

De Olympic word aangedreven door een motor in de 12 pk uitvoering, uitgerust met 2 schroeven. Zo kan het toerental laag blijven en kan er toch een enorme hoeveelheid water worden verplaatst. Het water blijft ondanks de hoge snelheid toch de zwemstroom behouden waar Swimm bekend om staat.

U kunt hier klikken voor de specificaties en een vanaf prijs van het model Olympic

 

Technische specificaties:

Olympic

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan