kind in een tegenstroom zweminstallatie

Olympic

Olympic

Om in alle verschillende zwembehoeftes te kunnen voorzien, zijn drie verschillende modellen ontwikkeld. Zo is er voor iedere sporter een zwembad dat op eigen niveau uitdaging genoeg kan bieden. Lees hieronder of de Olympic bij jou past!

Meer informatie over de Swimm?

Laat uw gegevens achter en wij sturen u de informatie toe!

Download hier uw informatiepakket

Past de olympic bij jou?

De Swimm Olympic is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Onder andere Nederlandse topzwemmers Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman zijn in het trotse bezit van de Swimm Olympic. Dit model is voor de zwemmers die op zoek zijn naar de ultieme uitdaging.

Dit model heeft een topsnelheid van 58 seconde per 100 meter. Een tijd waar menig wereldrecordhouders niet aan kunnen tippen. Zo staat het wereldrecord 400 meter wisselslag, dat Michael Phelps op de Olympische Spelen in Peking in 2008 zwom, op 4 minuten en 4 seconden. Iets minder dan 1 minuut per 100 meter dus!

 

De Olympic wordt aangedreven door een nog sterkere motor. Hiermee kan het toerental laag blijven en toch een enorme hoeveelheid water worden verplaatst. Het water blijft ondanks de hoge snelheid toch de zwemstroom behouden waar Swimm bekend om staat.

Twijfelt u over welk model het best bij u past? Wij nodigen u graag uit in ons demo-bad om te testen wat de beste match is.

 

 

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan