klein zwembad in de avond met sfeer licht

Ontspanning

Ontspanning met zwemmen

Door de druk in de maatschappij is het lastig om voldoende ontspanning te vinden in het leven. Voor veel mensen gaat het leven achter elkaar door en is er geen tijd voor ontspanning. Jammer, want de gevolgen zijn groot wanneer je niet genoeg rust kunt nemen. Het is niet voor niets dat het aantal burn-outs toeneemt door aanhoudende druk uit de maatschappij. En ook ander gevolgen zoals jezelf futloos voelen en stress zullen gevolgen zijn van een te druk bestaan. Zwemmen is goed voor de ontspanning, geeft rust in je lijf en een betere mentale gesteldheid.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine in uw huis? Laat uw gegevens achter en download het informatiepakket!

Download hier uw informatiepakket

 

zwemmen voor ontspanning

Door lekker te zwemmen zal het hele lichaam ontspannen. Zowel je lichaam als je geest zullen zich beter voelen bij een paar keer per week zwemmen. Laat staan dat je de mogelijkheid hebt om iedere dag even een kwartiertje te zwemmen. Warm, aangenaam water, heeft een positieve invloed op het lichaam. Doordat het aangenaam voelt zal het zwemmen een ontspannend effect hebben, zeker met het juiste trainingsprogramma. Na 15 min zwemmen wekt het verfrissende effect minimaal 2 uur door in het lichaam. De ontspanning kan de hele dag blijven hangen in je lijf.

ideaal in een swimm

De Swimm intelligent pool is een klein zwembad dat vrijwel overal geplaatst kan worden. Zo kom je een Swimm tegen bij mensen thuis, maar ook in de sportschool, bij bedrijven of bijvoorbeeld in een ouderen tehuis. Overal kan de Swimm intelligent pool worden toegepast, dit maakt het kleine zwembad een ideaal zwemtoestel om heerlijk in te relaxen. De term: ‘ inspanning is ontspanning ‘ is bij zwemmen in een Swimm wel heel erg van toepassing. Kom ook eens lekker zwemmen in Schijndel om uit te proberen wat het effect is van 15 min zwemmen.

De voordelen van zwemmen:

  • een beter hart
  • verbetering van de longen
  • meer energie
  • minder stress
  • minder spanning in je lichaam
  • meer ontwikkelde spieren
  • meer evenwicht in je lichaam
  • meer soepelheid
  • meer kracht in je hele lichaam
  • verbeterde bloedsomloop

voor iedereen een SWIMM

Ook voor kinderen is een Swimm natuurlijk super leuk. Een zwembad in de tuin, dat wil toch iedereen? En dan ook nog eens met een eigen wildwater rivier. Dit prikkelt de fantasie van kinderen enorm en spelenderwijs zijn ze toch flink aan het bewegen in de stroming van het zwembad. Maar ook de mensen die 50 + zijn en die graag aan de gezondheid willen werken zullen veel hebben aan de SWIMM. Klik eens op de link van deze video van spelende kinderen, die vermaken zich opperbest!

MEER WETEN? BEL ONS »

 

 

 

 

WIST U DAT DOOR ZWEMMEN STRESS AFNEEMT? NA 15 MIN ZWEMMEN VOELT U ZICHZELF AL ONTSPANNEN!”

twee kinderen in een klein zwembad spelen

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan