ONVERMIJDELIJKE PROGRESSIE

Behaal al je sportieve doelen.

Informatiepakket aanvragen

“Kunnen trainen wanneer ik wil, ongeachte de externe factoren… dat geeft zoveel mentale rust”

Je traint hard en je lichaam voelt het. Je hebt ambities en consequent progressie boeken staat voor jou centraal. Jij hebt de controle… van triatlontraining tot intervalroutines tot hersteltrainingen.. behaal al je sportieve doelen en geniet van het proces om daar te komen.

Nooit meer afhankelijk van externe factoren

Een atleet ben je het hele jaar, niet alleen onder de perfecte omstandigheden. Gun jezelf de faciliteiten om die identiteit te waarborgen. Stel je eens voor: een eigen training bad, op een steenworp afstand, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming water die jou de ultieme uitdaging bied. De mentale rust om altijd te kunnen trainen wanneer jij maar wil, ongeacht de situatie. Een voorrecht dat slechts weinig atleten mogen ervaren. De mogelijkheden zijn er, het is aan jou om ze te benutten.

Beter worden

Ambitie

Doelen behalen

Het verhaal van... MAARTEN VAN DER WEIJDEN

Lees het hele verhaal

De keuze van Maarten


“Bij Swimm staat het zwembad in het teken van de stroming, niet andersom. Daarom is een Swimm, voor mensen die hun zwembad daadwerkelijk willen gebruiken, de enige logische keuze”.

Het verhaal van... RANOMI KROMOWIDJOJO

Lees het hele verhaal

Zwemmen wanneer ik wil


“Ik kan letterlijk mijn badpak aantrekken, de deur uitlopen en in mijn eigen zwembad springen. Dat maakt het super fijn dat je wanneer dan ook een training kan doen, of een stukje kan zwemmen”.

Het verhaal van... FERRY WEERTMAN

Het hele verhaal

Rust in het hoofd


“In mijn hoofd zat altijd de gedachte dat een bad 50 meter langs moest zijn om er iets aan te hebben. De Swimm heeft mij het tegendeel bewezen. Vooral de rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik altijd kan trainen, is heel waardevol”.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Classic
Professional
Olympic

Classic

Intelligent Pool

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Intelligent Pool

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

Olympic

Intelligent Pool

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming