ONVERMIJDELIJKE PROGRESSIE

Behaal al je sportieve doelen.

Informatiepakket aanvragen

“Kunnen trainen wanneer ik wil, ongeachte de externe factoren… dat geeft zoveel mentale rust”

Je traint hard en je lichaam voelt het. Je hebt ambities en consequent progressie boeken staat voor jou centraal. Jij hebt de controle… van triatlontraining tot intervalroutines tot hersteltrainingen.. behaal al je sportieve doelen en geniet van het proces om daar te komen.

Nooit meer afhankelijk van externe factoren

Een atleet ben je het hele jaar, niet alleen onder de perfecte omstandigheden. Gun jezelf de faciliteiten om die identiteit te waarborgen. Stel je eens voor: een eigen training bad, op een steenworp afstand, met de perfecte watertemperatuur en een krachtige, regelbare stroming water die jou de ultieme uitdaging bied. De mentale rust om altijd te kunnen trainen wanneer jij maar wil, ongeacht de situatie. Een voorrecht dat slechts weinig atleten mogen ervaren. De mogelijkheden zijn er, het is aan jou om ze te benutten.

Beter worden

Ambitie

Doelen behalen

Het verhaal van... MAARTEN VAN DER WEIJDEN

Lees het hele verhaal

De keuze van Maarten


“Bij Swimm staat het zwembad in het teken van de stroming, niet andersom. Daarom is een Swimm, voor mensen die hun zwembad daadwerkelijk willen gebruiken, de enige logische keuze”.

Het verhaal van... RANOMI KROMOWIDJOJO

Lees het hele verhaal

Zwemmen wanneer ik wil


“Ik kan letterlijk mijn badpak aantrekken, de deur uitlopen en in mijn eigen zwembad springen. Dat maakt het super fijn dat je wanneer dan ook een training kan doen, of een stukje kan zwemmen”.

Het verhaal van... FERRY WEERTMAN

Het hele verhaal

Rust in het hoofd


“In mijn hoofd zat altijd de gedachte dat een bad 50 meter langs moest zijn om er iets aan te hebben. De Swimm heeft mij het tegendeel bewezen. Vooral de rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik altijd kan trainen, is heel waardevol”.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Health Series
Advanced Series
XL Series

Health Series

Voor een ontspannend en gezond leven.

De zwembaden uit de Health serie staan volledig in het teken van een gezonde levensstijl. Deze baden zijn speciaal ontworpen voor mensen die “gewoon lekker baantjes willen trekken”. Daarom is de topsnelheid een stuk lager dan bij de andere Series.

Health Series

2:25 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Advanced Series

Voor de ultieme zwemervaring.

De zwembaden uit de Advanced serie staan volledig in het teken van de best mogelijke zwemervaring. Of je nu een geoefend zwemmer bent of nog niet zoveel ervaring hebt, deze zwembaden zwemmen het allerbeste.

Advanced Series

0:58 minuut / 100 meter

50cm of 60cm brede stroming

XL Series

Voor de hele familie.

Met het grotere formaat en de sportieve mogelijkheden van de XL Series ervaar je als zwemliefhebber het beste van beide werelden. Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin.

XL Series

1:12 minuut / 100 meter

50cm brede stroming