overloopgoot

Opbouw of inbouw

Opbouw of inbouw

De SWIMM kan erg breed worden ingezet. Op sportief gebied zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, maar ook op medisch gebied kan het zwembad perfect gebruikt worden. Omdat het zwembad zowel inbouw dan wel opbouw geleverd kan worden, is er ook vrijwel voor iedere ruimte een zwembad denkbaar. Zo is het mogelijk om voor iedereen een oplossing te zoeken.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een SWIMM zwemmachine? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

Opbouw

Voor de toepassing opbouw heeft SWIMM een zelfdragend frame ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om bovengronds het zwembad op te bouwen, zonder dat daar nog extra bouwkundige voorzieningen voor getroffen moeten worden. Dat betekent dat in iedere omgeving waar een vloer is die sterk genoeg is om de SWIMM te dragen, er een zwembad opgebouwd kan worden. Het frame is volledig prefab en kan door een deur naar binnen gebracht worden. Voor bijvoorbeeld een sportschool of bij een fysiotherapeut is dit handig omdat er geen ingrijpende verbouwingen gedaan hoeven te worden.

Inbouw

Voor de toepassing onder de grond kan er gekozen worden uit 2 typen zwembaden. Het betreft een Thermostar zwembad of een kunststof zwembad. Het Thermostar zwembad wordt op maat prefab aangeleverd en ter plaatste in elkaar gezet. Het wordt waterdicht gemaakt met folie van 1,5 mm dik. Dit is iets prijsgunstiger dat een kunststof zwembad.
Het kunststof zwembad wordt kant en klaar in de fabriek in elkaar gezet. Alles wat mogelijk is wordt reeds vooraf geassembleerd. Hierdoor kan er sneller gebouwd worden in de tuin. Een nadeel is dat het zwembad als een geheel naar binnen moet. Dat betekent dat er veel ruimte nodig is.

 

verschillen
zelfdragend frame Thermostar zwembad kunststof zwembad
demontabel in handzame stukken die door een deur gaan lengtes van 5.8 meter uit 1 stuk. De rest prefab alles uit 1 stuk
waterdicht Folie 1,5 mm gewapend Folie 1,5 mm gewapend kunststof
prijs duurste oplossing goedkoopste oplossing er tussen in
temperatuur max. 31   graden max. 31   graden max 37 graden
garantie 10 jaar op waterdichtheid 10 jaar op waterdichtheid 10 jaar op waterdichtheid
isolatie standaard niet geïsoleerd geïsoleerde wanden standaard niet geïsoleerd
aqua therapie honden niet geschikt voor honden niet geschikt voor honden geschikt voor honden

 

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan