Het verhaal achter Swimm

Samen werken aan een gezonde, sportieve en ontspannen levensstijl

Welke Intelligent Pool past bij jou?

De geschiedenis

Toen Mark Smits als verkoper van luxe zwembaden geregeld op beurzen stond, nam hij een klein demo-bad van enkele vierkante meters mee. Veel van zijn klanten bleken erg geïnteresseerd en vroegen hem om een mini-zwembad met zwemstroming. Mark dook in de wereld van tegenstromtechnologieën en ging op zoek naar de ultieme stroming die open water perfect nabootst...

Vrij zwemmen zoals in open water, dat is de maatstaf. De stroming dient zich te oriënteren aan de zwemmer en niet andersom.

Mark Smits,
CEO Swimm International BV

Passie voor perfecte stroming. Expertise voor onze klanten.

Zijn allereerste poging in de wereld van tegenstroming ondernam Mark in zijn eigen tuin, hartje winter 2013. Gat graven, zwembadfolie erin, systeem installeren. Het was -1°C toen hij er met zijn duikpak in ging. Het was geen succes, maar wel een leerzame ervaring.

Gemotiveerd door zijn passie voor zwemmen zette Mark door en zes jaar later was de eerste echte Intelligent Pool een feit: een bad van 4,00 m bij 2,25 m, met een propeller-aangedreven tegenstroomsysteem, waarin je onbeperkt kan zwemmen.

Álles aan deze zwembaden staat in het teken van de perfecte stroming en dankzij de compacte afmetingen past een Intelligent Pool in (bijna) iedere tuin.

Je zou dit al intelligent kunnen noemen, maar echt smart wordt Swimm door de bijbehorende app, waarin je een persoonlijk trainingsprogramma kunt klaarzetten.

Passie voor de ultieme zwemervaring zit bij Swimm in de DNA. Bovendien profiteren onze klanten van onze ruime ervaring in de wereld van zwembaden.

Samen met jou brengen we je wensen en behoeftes in kaart, denken we in mogelijkheden en plannen we je zwembadproject van A tot Z.

Jij wilt langdurig investeren in je gezondheid. Wij maken dit je zo makkelijk mogelijk.

Where we are now

Swimming is a great way to exercise and improve your fitness. It's also a great way to relax and enjoy the pool. There are a variety of pools available, so you can find one that's perfect for you. Some pools have pools with slides, while others have just the pool.

Klaar voor de volgende stap?

pool with lounge area

Highlights uit de afgelopen jaren

Probeer het zelf!