Hoe werkt het?

Van start tot finish op een rijtje.

Welke Intelligent Pool past bij jou?

Swimm gaat voor jou aan de slag

Wij ondersteunen je, every step of the way.

Je eigen zwembad is een droom, maar de weg erheen is vrij complex. Gelukkig hoeven Swimm klanten zich daarover geen zorgen te maken. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van zwembaden en met name op het gebied van tegenstroom-zwembaden, zorgen we ervoor dat jouw zwembadproject soepel verloopt.

Planning & Projectcoördinatie

De weg naar je eigen zwembad begint met oriënteren en plannen. In het Swimm Experience Center kan je onze Advanced modellen uitgebreid testen. Onze ervaren adviseurs bespreken
al jouw wensen en denken met je mee. Gedurende het hele traject staan we voor je klaar. We houden contact met derde partijen. Onze kennisbank geeft je toegang tot uitgebreide informatie van Swimm.

swimming-pool-sitting-in-the-middle-of-the-night

Het process

swimming pool under construction
Stap 1

Assemblage

In onze productiehal in Boxtel wordt jouw Intelligent Pool gebouwd door onze toppers van het monteursteam.

wrapped up swiming pool on a trailer
Stap 2

Transport

Vervolgens wordt de Intelligent Pool met
een autolaadkraan bij jou afgeleverd.

the construction site of a swimmingpool
Stap 3

Installatie

De Intelligent Pool wordt in het gat geplaatst en onze monteurs installeren de technische ruimte en de Intelligent Pool.

Stap 4

Genieten maar!

Klaar voor de volgende stap?

pool with lounge area

Een aantal vragen om je op weg te helpen

Wat zijn de afmetingen van een Intelligent Pool?

De modellen van de Advanced en de All-in-One Series hebben een binnenmaat van 4,00 m x 2,25 m (lxb) en zijn 1,25 m diep; tegen meerprijs is 1,35 m mogelijk.

Op zoek naar een andere afmeting? Bij de Swimm op Maat bepaal jij het maat! We denken graag met je mee.

Is een Intelligent Pool er niet alleen voor topatleten?

De Intelligent Pool is ook ideaal voor recreatieve gezondheidszwemmers. De stroming is namelijk volledig regelbaar, zodat je altijd jouw ideale zwemsnelheid in kunt stellen.

Veel van onze gebruikers willen graag fitter en gezonder leven, maar hebben niet de ambitie om de top te halen.  Natuurlijk vinden we het wel leuk dat onze olympisch kampioenen Maarten van der Weijden, Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman ook een Intelligent Pool in hun achtertuin hebben om te trainen! 😉

Hoe kan een Swimm zo veel zuiniger zijn dan andere zwembaden?

Dankzij het compacte formaat en het hoogwaardige materiaal is de Intelligent Pool extreem energiezuinig. We plaatsen 18 cm dikke isolatiepanelen onder en rond het zwembad. Hierdoor is het energieverbruik veel lager dan bij een “standaard zwembad".

Met onze interactieve rekenmachine kan je de jaarlijkse verwarmingskosten in kaart brengen en deze (gemiddelde) kosten vergelijken met het verbruik van een "normaal” zwembad.