Kom werken bij Swimm

Wij veranderen de Wereld van het Zwemmen. Samen.

Wat wordt jouw roeping binnen SWIMM?

In een Oogopslag

 • 100 Actieve Gebruikers
  SWIMM heeft al veel gebruikers en dat zullen er de komende jaren alleen maar meer worden!
  Daar gaan we samen voor zorgen.

 • 5 Openstaande Vacatures
  Er staan verschillende vacatures uit die we graag zo snel mogelijk vervuld zien worden.
  Past een van de functies bij jou?

 • 8 Ambitieuze Collega's
  Ons snelgroeiende team bestaat momenteel uit 8 enthousiaste mensen die vooruit willen
  en met passie werken aan ons doel.

Zet een stip aan de horizon en werk samen met ambitieuze mensen om daar te komen.
Geweldige dingen doen met geweldige mensen. Dat drijft ons!

Scroll voor alle vacatures

Monteur Vacatures (buitendienst)

Productie Vacatures (binnendienst)

Administratie Vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw job er niet bij en denk je het team met jouw skills te kunnen versterken?
Stuur hier je open sollicitatie!

Geen bestand gekozen
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Geen bestand gekozen
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Per direct

Wat is Swimm?

Een Intelligent Pool van Swimm is een compact zwembad met tegenstroom, waardoor mensen op een kleine oppervlakte toch eindeloos veel zwemmogelijkheden hebben en de perfecte zwemtraining kunnen doen. De zwemmer kan dankzij het intelligente systeem zelf een trainingsprogramma inrichten via het internet. Onder andere Nederlandse topzwemmers Ranomi Kromowidjojo, Ferry Weertman en Maarten van der Weijden zijn in het trotse bezit van een Intelligent Pool. Swimm wil het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken om te bewegen in water, om zo een gezonde en sportieve levensstijl te realiseren. In Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Zo werken we samen aan een vitalere maatschappij.

an-outdoor-swimming-pool-with-a-wooden-structure

Eigenaar Mark Smits Vertelt...

Het verhaal van Swimm

Voordat Swimm bestond, had Mark een bedrijf in grote, luxe zwembaden. De ontwikkeling van Swimm begon pas in 2013. Hij werd op het idee gebracht door bezoekers die op beurzen zijn stand met grote, luxe zwembaden bezochten. Daar stond hij namelijk met een klein zwembad om het gevoel van water over te kunnen brengen. Regelmatig gaven mensen aan interesse te hebben in dat kleine bad, omdat dat wél in hun tuin zou passen. Het zette hem aan het denken. Er moest dan wel stroming in het bad komen... en geen standaard jetstream, want dat zwemt niet lekker! Om goed te kunnen visualiseren wat hij nodig had, groef Mark een groot gat in zijn tuin, legde er folie in en ging erin liggen, met zijn duikpak aan. “Ik wilde voelen wat er gebeurt met water als het door een propeller wordt aangedreven”. Maar het was winter en het vroor. Vandaar het duikpak. In de kelder werkte hij verder aan het project, maar dat ging niet altijd goed: “Nadat ik de motor voor het eerst had aangezet, kwam mijn vrouw geschrokken de kelder binnen. Ze wilde weten wat er gebeurde, want het was zo'n herrie dat het hele huis trilde! ”Een paar jaar later werd de eerste echte Intelligent Pool verkocht en dat werden er steeds meer. In 2020 zijn we pas écht met Swimm van start gegaan. Het bedrijf in grote, maatwerk zwembaden werd verkocht om volledige focus te kunnen geven aan Swimm. Die focus betaalt zich uit, want de teller staat nu al op meer dan 100 zwembaden en dat is nog maar het begin….

Bedrijfscultuur

De cultuur van Swimm

Voldoening, plezier, enthousiasme, succes en persoonlijke groei lopen als een rode draad door alles wat we doen. Dankzij de snelle groei van het bedrijf, bevindt Swimm zich nu in een fase waarin het team zich snel uitbreidt. Daarbij zijn nieuwe gezichten geen raar fenomeen. De samenwerking rondom een gemeenschappelijk doel brengt het team, nieuw of oud, samen en zorgt ervoor dat iedereen met de neuzen dezelfde kant op staat. We stimuleren een zelfsturende omgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever en efficiënter. Hier past geen strenge hiërarchie bij. Iedereen mag een mening hebben en goede ideeën en suggesties worden altijd gewaardeerd. We werken met een start-up mentaliteit in een professionele organisatie. We vieren de successen die we behalen, maar formuleren direct nieuwe doelen om verder te bouwen aan onze visie.

Waarom wij zo trots zijn op Swimm?

Bekijk de video

Voordelen

 • Werken in een jong en dynamisch team

  Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kernbegrippen zijn.

 • Budget voor zelfontwikkeling

  Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM-medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die bij je functie past.

 • Maak gebruik van de zwembaden

  Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo-zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

 • Meegroeien met de organisatie

  Swimm is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen krijgen volop de kans om met ons mee te groeien.

 • Mogelijkheid tot sabbatical

  Iedere Swimm-medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

 • Samen vieren van successen

  We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we regelmatig met een gezellige borrel.

Mark Smits

Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij Swimm? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers en gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen en we doen dat graag samen. Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst. Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkantoor. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!"

man in office