PIJNLOOS REVALIDEREN

Herstellen op jouw manier.

Informatiepakket aanvragen

“Iedere dag boek ik kleine stapjes progressie, die ik voorheen niet mogelijk achtte”.

De strijdt tegen een spierziekte. Herstellen van een operatie. Kampen met sportblessures. Last hebben van chronische klachten, mobiliteitsproblemen of een neurologische aandoening. Voor velen is het een verlichting om actief bezig te zijn in het water, werkend aan hun herstel. Dit gevoel van verlichting op kunnen roepen wanneer je wil. Hier komen comfort en een pijnloze, effectieve revalidatie samen.

Sportblessures

Chronische klachten

Spierziektes

De kracht van water

Revalideren in het water is dé manier om sneller en sterker uit je revalidatietraject te komen. Bewegen in water kan de belasting van gewrichten enorm verminderen terwijl je wel op kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. Mensen voor wie oefeningen op het land te zwaar of pijnlijk zijn, hebben hier veel baat bij. De natuurlijke eigenschappen van water maken vloeiende bewegingen met weinig impact mogelijk. Met minder inspanning en pijn, meer resultaat behalen. Dat is waar het allemaal om draait.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Classic
Professional
Olympic

Classic

Intelligent Pool

De Swimm Classic is het eerste model van de Intelligent pool reeks. De Classic is voornamelijk ontwikkeld om in de behoeftes van de therapeutische en recreatieve zwemmer te voorzien. Lekker zwemmen is hierbij het belangrijkste begrip. Hét perfecte bad om een gezondere en sportievere levensstijl na te streven.

Classic

1:50 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Professional

Intelligent Pool

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

Professional

1:12 minuut / 100 meter

 

60cm brede stroming

Olympic

Intelligent Pool

De Olympic is het topmodel uit de serie Intelligent Pools. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwemmer. Weinig zwemmers hebben de kwaliteit om het lang vol te houden in dit bad. Veel van Nederlands allerbeste zwemmers zijn in het trotse bezit van een Olympic. Dit model levert jou de ultieme uitdaging.

Olympic

00:58 minuut / 100 meter

60cm brede stroming

ZET DE EERSTE STAP RICHTING JOUW HERSTEL


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen