PIJNLOOS REVALIDEREN

Zwemmen is perfect om goed en veilig te revalideren.

Informatiepakket aanvragen

“Iedere dag boek ik kleine stapjes progressie, die ik voorheen niet mogelijk achtte.”

Waar moet je aan denken bij revalidatie zwemmen?

Zoals de naam het al zegt herstel je bij revalidatie-zwemmen door te bewegen en/of te zwemmen in een zwembad. Je maakt hierbij gebruik van de weerstand van het water. Revalideren door middel van zwemmen wordt soms ook wel hydrotherapie, therapeutisch zwemmen of aqua-fitness genoemd. Je kunt revalideren onder begeleiding, maar je kunt er ook voor kiezen om lekker zelf aan de slag te gaan in een publiek zwembad, plunge pool of ander type zwembad. Maar waarom zou je eigenlijk gaan zwemmen om te revalideren? Hier zijn talloze redenen voor. Lees verder en ontdek het!

Sportblessures

Chronische klachten

Spierziektes

Voor wie is revalidatie-zwemmen geschikt?

Is je interesse in revalidatie-zwemmen getriggerd, maar vraag je je af of het wel geschikt is voor jouw specifieke situatie/blessure? Hieronder een aantal veelvoorkomende situaties waarvoor herstel door middel van zwemmen geschikt is:

1. Wanneer je een nieuwe heup hebt;

2. Je reuma hebt;

3. Je last hebt van COPD;

4. Je last hebt van slijtage;

5. Je net hersteld bent van een operatie;

6. Je een neurologische aandoening hebt.

Staat jouw specifieke situatie er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen of zwemmen past bij jouw situatie.

Intelligent Pool


Groots op een klein formaat.


Ontdek Intelligent Pools
Health Series
Advanced Series
XL Series

Health Series

Voor een ontspannend en gezond leven.

De zwembaden uit de Health serie staan volledig in het teken van een gezonde levensstijl. Deze baden zijn speciaal ontworpen voor mensen die “gewoon lekker baantjes willen trekken”. Daarom is de topsnelheid een stuk lager dan bij de andere Series.

Health Series

2:25 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

Advanced Series

Voor de ultieme zwemervaring.

De zwembaden uit de Advanced serie staan volledig in het teken van de best mogelijke zwemervaring. Of je nu een geoefend zwemmer bent of nog niet zoveel ervaring hebt, deze zwembaden zwemmen het allerbeste.

Advanced Series

0:58 minuut / 100 meter

 

50cm of 60cm brede stroming

XL Series

Voor de hele familie.

Met het grotere formaat en de sportieve mogelijkheden van de XL Series ervaar je als zwemliefhebber het beste van beide werelden. Terwijl de echte zwemliefhebber van de familie zijn training afrond, geniet de rest van het gezin in en rondom het zwembad van het ultieme vakantiegevoel in de eigen achtertuin.

XL Series

1:12 minuut / 100 meter

50cm brede stroming

ZET DE EERSTE STAP RICHTING JOUW HERSTEL


Je bent van harte welkom om gratis te komen zwemmen in ons SWIMM Experience Center in Boxtel.
Zo ervaar je de unieke werking van ons zwembad met tegenstroom en bepaal je aan de hand van je ervaring of revalidatie-zwemmen bij je past.


Proefzwemmen Informatiepakket aanvragen