SWIMM zwemster amy de langen

Professional

Professional

Om in alle verschillende zwembehoeftes te kunnen voorzien, zijn drie verschillende modellen ontwikkeld. Zo is er voor iedere sporter een zwembad dat op eigen niveau uitdaging genoeg kan bieden. Lees hieronder of de Professional bij jou past!

Meer informatie over de Swimm?

Laat uw gegevens achter en wij sturen u de informatie toe!

Download hier uw informatiepakket

Past de professional bij jou?

Bent u van mening dat 1 minuut 50 per 100 meter niet snel genoeg is en wilt u meer uitdaging? Geen enkel probleem! Dan past de Swimm Professional wellicht beter bij u. Dit model is in alle opzichten een stap omhoog ten opzichte van de Swimm Classic.

De Swimm Professional wordt aangedreven door een sterkere motor, waarmee de topsnelheid opgeschroefd kan worden tot maar liefst 1 minuut 12 seconde per 100 meter. Wilt u lange afstanden zwemmen met een rustige stroming, of juist intensieve interval trainingen met een krachtige tegenstroom? Het kan allemaal met de Swimm Professional!

 

Daarnaast is het uitstroomrooster aanzienlijk breder, waardoor er een bredere stroming gecreëerd wordt, die meer ruimte geeft om te drijven. Ook zitten er meer keerkleppen gemonteerd in de stromingsgenerator, waardoor het water nog gladder wordt geproduceerd. Dit zorgt allemaal voor een nog prettigere zwemervaring ten opzichte van de Swimm Classic.

De Swimm Professional biedt simpelweg meer veelzijdigheid en is daarmee ideaal voor zowel recreatieve als ervaren zwemmers, die de ambitie hebben om hun zwemkwaliteiten naar een hoger niveau te brengen.

Twijfelt u over welk model het best bij u past? Wij nodigen u graag uit in ons demo-bad om te testen wat de beste match is.

 

 

 

 

kinderen genieten van het grote zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan