PROFESSIONAL

Voor meer ambitie. Voor meer mogelijkheden.

Informatiepakket aanvragen

VOOR DE AMBITIEUZE ZWEMMER

De Professional is het zwembad voor de zwemmer die op zoek is naar uitdaging. Dit is het model waar veel zwemmers fijn in kunnen trainen en zich opwerken tot een goed getrainde atleet. Of u nou beginneling bent of gevorderde zwemmer, het plafond ligt stukken hoger dan bij de Classic.

1:12 min / 100 meter

60cm brede stroming

Ambitieuze zwemmer

TOPSNELHEID EN BREDE STROMING

De Professional wordt aangedreven door een sterkere motor, waarmee de topsnelheid opgeschroefd kan worden tot maar liefst 1 minuut 12 seconde per 100 meter. Daarnaast is het uitstroomrooster 60 centimeter breed, waardoor er een bredere stroming gecreëerd wordt. Deze bredere stroming geeft de zwemmer meer speling tijdens het zwemmen. Dit zorgt allemaal voor een nog prettigere zwemervaring ten opzichte van de Swimm Classic.

TRAINEN OM BETER TE WORDEN

Wil je lange afstanden zwemmen met een rustige stroming, of juist intensieve interval trainingen met een krachtige tegenstroom? Het kan allemaal. Trainen voor triatlons, wedstrijden of simpelweg de beste versie van jezelf willen worden. De Professional ondersteund in vrijwel iedere doelstelling die jij als actieve sporter kan hebben.

ZIT JE IN GEDACHTEN AL MET JE VOETEN IN HET WATER?


HOE HOOG LEG JIJ DE LAT?


Proefzwemmen Informatiepakket aanvragen