Health

Revalidatie

revalidatie

Een revalidatiecentrum werkt vaak met een zwembad of zou het wel graag willen, maar word door kosten misschien tegengehouden. Met de komst van de SWIMM zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Het kleine zwembad past in iedere redelijke behandelkamer  waardoor het vrij eenvoudig zonder al te veel verbouwingskosten is te integreren. Doordat we in water kunnen behandelen zullen het veel mensen als prettiger gaan ervaren. Dit komt omdat er een stukje natuurlijke ontspanning vrijkomt doordat de behandeling in het water is.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook een zwemmachine voor uw revalidatie centrum? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

natuurlijk drijfvermogen

Het voordeel van water is dat we gebruik kunnen maken van het natuurlijk drijfvermogen van de patiënt. Dit heeft als voordeel dat wanneer dit goed word benut, dat spieren maar voor 50% worden belast doordat het water een opdrijvende eigenschap heeft op het lichaam. Als er ook nog eens word geïnvesteerd in een beweegbare vloer zijn de mogelijkheden helemaal onbeperkt.

loopband onder water

Voor een revalidatie centrum is een loopband onder water uitermate geschikt om oefeningen te doen. Hierop kan de snelheid worden bijgehouden en nog veel meer functies.  Er kunnen ook camera’s onder water worden gemonteerd om zo goed te kunnen observeren hoe de patient beweegt.

SWIMM komt graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Maak nu een afspraak.

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan