Performance

Scholen en universiteiten

scholen en universiteiten

Studenten zijn vaak jonge mensen die enorm gedreven zijn. Ook op sportief gebied willen deze mensen zich graag meten aan elkaar. Het lichaam is tussen de 20 en 30 jaar ongeveer op de top van het maximaal haalbare, dus het is geen wonder dat in deze groep de mensen zich bevinden die records gebroken hebben. Met de juiste training is worden de capaciteiten van de sporter maximaal benut. SWIMM is hiervoor uitermate geschikt. Zwemmen is een sport die door heel veel mensen word beoefend, dat kan zowel wedstrijdzwemmen als waterpolo zijn.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine voor uw vereniging? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Universiteiten en topsport

Veel grote scholen hebben een zwemteam of enkele atleten die echt uitblinken in hun sport. Door een goede begeleiding kunnen deze personen uitgroeien naar de nationale helden die bij de olympische spelen de medailles halen. Heeft u de Atleten op uw school zitten die op hoog niveau trainen? SWIMM denk graag met u mee om deze studenten meer mogelijkheden te geven om naar een nog hoger niveau te groeien. Zo geeft een universiteit ook mogelijkheden om prestaties op hoog niveau te leveren. De swimm die gemaakt is voor de topsporters heeft een 12 pk motor en kan het uiterste van een sporter vragen. De stroom water die in beweging word gezet is enorm sterk en vraagt alles van de topsporter.


Zwemsport en universiteit

In Amerika is het heel gebruikelijk dat er wedstrijden worden georganiseerd tussen de diverse universiteiten. Het is een kwestie van tijd en enthousiasme voordat dat in Europa gaat volgen. SWIMM zal er in ieder geval zeker bij zijn.

vlinderslag zwemmer in groot zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan