INTELLIGENTE SOFTWARE

Voor eindeloze zwemmogelijkheden.

Informatiepakket aanvragen

CONNECTED TO THE INTERNET

Wil je de Swimm gebruiken om je fitnessdoelen te behalen, chronische pijn te verlichten of wereldrecords te kunnen verbreken? Swimm heeft enthousiaste gebruikers in al deze categorieën. Bij ieder doel hoort een ander inspanningsniveau. Dankzij de intelligente software wordt vrijwel iedere doelstelling ondersteund en makkelijker behaald. Je bent ten alle tijden slechts een paar klikken verwijderd van jouw gewenste stromingssnelheid en inspanningsniveau. Swimm, voor ieder niveau zwemmer.

Persoonlijk account

Traploos instelbaar

Ieder niveau

KOPPELING TRAINING EN TEGENSTROOMZWEMBAD

Tegenwoordig nemen mensen hun sport erg serieus en streven altijd naar verbetering van hun prestaties. Door de koppeling tussen speciale trainingsprogramma’s en de tegenstroom in de Intelligent Pool, kunnen zwemmers zich optimaal voorbereiden en hun prestaties verbeteren.  Zwemmers kunnen de tegenstroom in het compacte bad aanpassen qua duur, interval en kracht.  Via een internetkoppeling kan het trainingsprogramma op elk gewenst moment aangepast worden en kunnen vorderingen vastgelegd worden.

BEDIEN MET MOBIEL, DISPLAY OF
AFSTANDSBEDIENING

Een Intelligent Pool is volledig bedienbaar vanuit het zwembad met je mobiele device. Mobiele telefoon, iPad of smart TV… jij bent in de controle. Je bent ten alle tijden slechts een paar klikken verwijderd van jouw gewenste snelheid. Ook kan je, dankzij deze koppeling met het internet, makkelijk je programma’s selecteren en starten, terwijl je zelf al in het water staat. Zo krijg je direct inzicht in jouw prestaties. Natuurlijk kan het zwembad ook bestuurd worden met een simpele analoge afstandsbediening, die aan de rand van het bad ligt.

REAL-TIME ZWEMANALYSES 

Een Intelligent Pool kan optioneel uitgerust worden met ingebouwde bewegingscamera’s, die de bewegingen van de zwemmer opnemen en opslaan. Deze beelden kunnen direct, door bijvoorbeeld een zwemcoach, geanalyseerd worden. Zo kan er optimaal gewerkt worden aan de zwemtechniek van de zwemmer. Er kunnen acht camera’s gekoppeld worden aan de Intelligent Pool, waarmee uit alle hoeken beelden gemaakt worden.

MEER WETEN OVER DEZE INTELLIGENTE SOFTWARE?


Informatiepakket aanvragen Proefzwemmen