SWIMM zwemster amy de langen

Ambitieus

sportief zwemmen

Iemand die gaat sporten vindt het vaak ook leuk om voor zichzelf een doel te stellen en daar naar toe te werken. Of we nou baantje gaan trekken of aqua oefeningen in het water, het geeft een goed gevoel wanneer je merkt dat het sporten vooruitgang geeft. En ook een triatleet die zich een doel stelt: verbetering van de conditie, meer spierkracht of zwemtechniek, wil graag zien dat training ook effect heeft. Mensen die sportief zijn kunnen zich met zwemmen helemaal uitleven.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine om in te trainen? Download het informatiepakket!

Download hier uw informatiepakket

sportief zwemmen

Iemand die gaat sporten vindt het vaak ook leuk om voor zichzelf een doel te stellen en daar naar toe te werken. Of we nou baantjes gaan trekken of aqua oefeningen in het water, het geeft een goed gevoel wanneer je merkt dat het sporten vooruitgang geeft. En ook een triatleet die zich een doel stelt: verbetering van de conditie, meer spierkracht of zwemtechniek, wil graag zien dat training ook effect heeft. Ben je sportief en wil je zwemmen, kom jezelf dan eens testen in een Swimm zwemmachine.

de ambitie om iets te bereiken

Iedereen sport om zijn eigen redenen. De een heeft te veel stress, de ander wil afvallen en een andere grote groep mensen wil gewoon lekker zwemmen. Wanneer het doel is bereikt geeft dat een enorm goed gevoel, daar willen we dan ook graag hard voor trainen. De weg ernaartoe is alleen vaak wel lastig. Doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld en het zal ook duidelijk voelbaar worden aan het lichaam dat het moet gaan presteren. Afhankelijk van de stappen die je wilt maken zal spierpijn ook nog wel eens optreden. Daarom is de Swimm gekoppeld aan een eigen account waarbij de kleine stapjes die je kunt maken in je training worden vastgelegd. Hierdoor wordt de vooruitgang zichtbaar in bijvoorbeeld een grafiek en zal het makkelijker zijn een goed trainingsschema op te bouwen.

De voordelen van zwemmen:

  • een beter hart
  • verbetering van de longen
  • meer energie
  • minder stress
  • minder spanning in je lichaam
  • meer ontwikkelde spieren
  • meer evenwicht in je lichaam
  • meer soepelheid
  • meer kracht in je hele lichaam
  • verbeterde bloedsomloop

Swimm, voor mensen die iets willen bereiken.

Een Swimm kan ontzettend breed worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan revalidatie, topsport, triatlon, sportschool, privé, revalidatie en nog veel meer. Voor een sporter geldt vaak dat deze zich wil inzetten voor zijn of haar persoonlijke doel. De Swimm kan u daar prima in begeleiden. Het is mogelijk om binnen een eigen account uw persoonlijke trainingsprogramma aan te maken zodat u een oefening kunt doen, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Het instellen van het programma is helemaal niet moeilijk en kost een paar minuten. Zo kan afhankelijk van het Swimm model, een topsporter worden uitgedaagd. Maar ook mensen die gewoon lekker een baantje willen zwemmen of iemand die zijn oefeningen doet om af te vallen. Kom maar eens test zwemmen in de showroom van Swimm, Dan voelt u zelf wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

eEN sWIMM DAAGT U UIT OM BETER TE WORDEN IN UW BEWEGINGEN EN CONDITIE”

 

 

SWIMM zwemmachine met zwemmer

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan