SWIMM intelligent pool

SWIMM intelligent pool

De SWIMM intelligent pool is gemaakt om op een kleine ruimte een heerlijke zwemtraining te doen.  Alles in het ontwerp van het zwembad heeft er aan bij gedragen dat dit zwembad een perfecte stroom water creëert in het midden van het zwembad. De brede stroom water is breed 50 cm en diep 50 cm. Dit zorgt ervoor dat het lichaam over de gehele breedte weerstand van het water ondervind, waardoor het gevoel van zwemmen in open water wordt geëvenaard. Doordat de stroming ook diep onder het lichaam van de zwemmer door loopt, krijgt het lichaam van de zwemmer dan ook genoeg opwaartse druk van het water waardoor de zwemmer mooi stabiel in het water ligt.

Weten wat een Swimm zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Gladde stroom water

Het mooie aan een Swimm is dat er totaal geen turbulentie meer in het water zit zodra het uit de uitlaatrooster van de SWIMM komt. Er komt een gladde stroom water uit,zonder luchtbellen. Hierdoor wordt een zwemmer niet afgeleid en kan deze zich volledig op zijn oefeningen concentreren. Bij de meeste andere systemen is er veel water wat onder hoge druk wordt ingespoten, dit zorgt voor onrustig water. Of het word water middels een turbine voortgestuwd, wat dan een werveling in de waterstroom creëert. Tijdens het zwemmen is dit heel goed voelbaar omdat het lichaam de neiging heeft om de stroming te volgen, waardoor een zwemmer continue bezig is zijn positie te handhaven.

Compleet zwembad

Een intelligent pool is een compleet zwembad. Het zwembad kan op verschillende manieren worden gemaakt. Standaard word het zwembad als complete kuip uitgevoerd in HdPe kunststof en dan met 4 hijsogen overal geplaatst worden. Door het zelfdragend kan het ook boven de grond worden toegepast. Indien het zwembad niet uit een stuk kan worden geplaatst, kan er een bouwkundig zwembad ter plaatse gemaakt worden. Zo is er voor elke locatie een oplossing. Het zwembad word uitgerust met een filterinstallatie en een verwarming systeem. Optioneel kan er ook nog een lamellen dek of een verschuifbare vlonder worden aangeboden om het zwembad af te dekken.

Lees meer over de techniek van een intelligent pool

Bij SWIMM intelligent pool wordt geleverd:

  • Zwembad maat 4.1 x 2.25 x 1.25 m
  • zwembad buitenmaat 5.8 x 2.8 x 1.25m
  • aanzuigrooster 2 x 50 x 50 cm. RVS
  • inspuitrooster 50 x 50 cm.. RVS
  • kunststof zwembad HdPe
  • scheidingswanden om de waterstroom te sturen
  • software om gebruik te maken van het intelligente systeem van swimm

 

 

“EEN INTELLIGENT POOL IS EEN KLEIN TRAININGS ZWEMBAD MET EEN REGELBARE BREDE STROMING”

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan