binnen zwemmen thuis training

SWIMM intelligent pool

SWIMM intelligent pool

De SWIMM intelligent pool is gemaakt om op een kleine ruimte een perfecte zwemtraining te doen.  Alles in het ontwerp van het zwembad heeft er aan bij gedragen dat dit zwembad een perfecte stroom water creëert in het midden van het zwembad. De brede stroom water is breed en diep en verschilt per model. Dit zorgt ervoor dat het lichaam over de gehele breedte weerstand van het water ondervind, waardoor het gevoel van zwemmen in open water wordt geëvenaard. Doordat de stroming ook diep onder het lichaam van de zwemmer door loopt, krijgt het lichaam van de zwemmer dan ook genoeg opwaartse druk van het water waardoor de zwemmer mooi stabiel in het water ligt.

Weten wat een Swimm intelligent pool kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

intelligent pool

Een intelligent pool is volledig ingericht op de perfecte stroming. en verder is er ook veel aandacht besteed aan het design van het zwembad. Bij een dit zwembad word de retour stroming van het water via kanalen terug gebracht naar de propeller. Er is tijdens de ontwerp fase goed nagedacht over het design van het zwembad waardoor er nu niets van te zien is. De retour kanalen zijn mooi verborgen in de zijwanden of onder de bodem van het zwembad. Doordat de stroming gekoppeld is aan een zwemcomputer kan er met recht gezegd worden dat dit een intelligent pool is. Afhankelijk van de gewenste zwemsnelheid kunt u kiezen voor een zwembad geschikt voor de amateur zwemmer top een zwembad wat de meest sportieve zwemmers uitdaagt.

Compleet zwembad

Een intelligent pool is een compleet zwembad. Het zwembad kan op verschillende manieren worden gemaakt. Standaard word het zwembad als complete kuip uitgevoerd in HdPe kunststof en dan met 4 hijsogen overal geplaatst worden. Door het zelfdragend frame kan het zwembad ook boven de grond worden toegepast. Indien het zwembad niet uit een stuk kan worden geplaatst, kan er een bouwkundig zwembad ter plaatse gemaakt worden. bijvoorbeeld met een Thermostar zwembad. Zo is er voor elke locatie een oplossing. Het zwembad word uitgerust met een filterinstallatie en eventueel een verwarming systeem. Optioneel kan er ook nog een lamellen dek of een verschuifbare vlonder worden aangeboden om het zwembad af te dekken.

Lees meer over de techniek van een intelligent pool en hoe u het zwembad kunt plaatsen. kijk hier naar een video van een intelligent pool.

 

3 modellen, voor iedereen op eigen NIVEAU

Om voor iedereen een geschikt zwembad te leveren zijn er 3 verschillende modellen ontwikkelt. Zo is er keuze en voor iedere sporter op eigen niveau een zwembad dat uitdaging genoeg kan bieden. De onderstaande 3 modellen worden geleverd, klik voor meer informatie:

  • Classic
  • Professional
  • Olympic

 

 

 

 

“EEN INTELLIGENT POOL IS EEN KLEIN TRAININGS ZWEMBAD MET EEN REGELBARE BREDE STROMING”

intelligent pool sfeer met lampen, klein zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan