binnen zwemmen thuis training

SWIMM intelligent pool

SWIMM intelligent pool

De SWIMM Intelligent Pool is ontwikkeld om binnen een kleine ruimte de perfecte zwemtraining te kunnen doen. Met dit compacte zwembad heeft u geen groot zwembad meer nodig. Dit bespaart ruimte, geld en reistijd naar uw lokale zwembad. De Swimm creëert een brede, diepe stroom water in het midden van het zwembad, waardoor het lichaam over de gehele oppervlakte van het zwembad weerstand van het water ondervindt. Hierdoor wordt het gevoel van zwemmen in open water gesimuleerd.

Weten wat een Swimm Intelligent Pool kost?

Meer informatie over de zwemmachine?
Laat uw gegevens achter en download het informatiepakket!

Download hier uw informatiepakket

WAT MAAKT DE SWIMM INTELLIGENT?

Het hart van de SWIMM Intelligent Pool wordt gevormd door een computer die de motor aanstuurt. De zwemmer kan dankzij het intelligente systeem zelf een trainingsprogramma inrichten via het internet. Het zwemniveau kan naar eigen inzicht worden ingesteld. Wilt u beginnen met een rustig stroompje en na een paar minuten automatisch overschakelen naar een intensieve borstkrabbel? Het kan allemaal met deze intelligente software. Progressie boeken wordt hiermee onvermijdelijk.

Wanneer u met de computer inlogt op uw persoonlijk Swimm account, heeft u inzicht in uw complete zwemgeschiedenis. Het is mogelijk om meerdere accounts per gezin aan te maken, waarvoor allemaal de eigen trainingsschema’s en geschiedenis wordt bijgehouden. Zo blijft het overzichtelijk en kan iedereen voor zichzelf een zwemprogramma opzetten, afhankelijk van het niveau waar hij of zij zich op bevindt.

De intelligent pool is bedienbaar vanuit het zwembad met een afstandsbediening. Hier kan de stroming harder of zachter gezet worden. Ook kan het door u samengestelde programma geactiveerd worden vanuit het zwembad.

vERSCHILLENDE MODELLEN

Om voor iedereen een geschikt zwembad te leveren zijn er 3 verschillende modellen ontwikkeld. Zo is er voor iedere sporter een zwembad dat op eigen niveau uitdaging genoeg kan bieden. De onderstaande 3 modellen worden geleverd:

  • Swimm Intelligent Pool CLASSIC
  • Swimm Intelligent Pool PROFESSIONAL
  • Swimm Intelligent Pool OLYMPIC

Denk jij dat je de Swimm kan verslaan? Kom dan vooral een keer langs om het te proberen. De Swimm verslaat iedereen!

Lees meer over de techniek van een intelligent pool en hoe u het zwembad kunt plaatsen. kijk hier naar een video van een intelligent pool.

 

 

 

 

 

“EEN INTELLIGENT POOL IS EEN KLEIN TRAININGS ZWEMBAD MET EEN REGELBARE BREDE STROMING”

intelligent pool sfeer met lampen, klein zwembad

Kom Swimm zelf ervaren

‘Zwemmen in een swimm moet je doen,” aldus Mark Smits, bedenker van de SWIMM. ‘Dan voel je, wat ik probeer uit te leggen’

Vraag een adviesgesprek aan